Vraag snel een Hofpas aan voor extra voordeel

De Hofpas 2
Shoppen

Door Willemijn – Ranja en Rosé is officieel mediapartner van De Hofpas. De Hofpas biedt inwoners uit de Haagse regio voordeel bij lokale bedrijven (winkels, horeca) en activiteiten (uitjes, dienstverlening).

Afgelopen maanden zag ik steeds vaker het logo van De Hofpas in winkels of in de horeca. Toen De Hofpas mij recentelijk benaderde voor een samenwerking kwam ik er achter dat dit een super goed initiatief is. De Hofpas is een non-profit organisatie (dus zonder winstoogmerk) die lokaal ondernemerschap wil stimuleren. Om het voor ons, als consument, aantrekkelijk te maken om te kiezen voor een lokale ondernemer bieden zij een gratis pas waarmee je op steeds meer plekken in en om Den Haag korting krijgt. En die pas kun je zonder kosten online aanvragen. Het betreft kleine voordeeltjes, zoals een gratis cadeautje bij een aankoop bij bijvoorbeeld Achtung! Baby, maar ook stevige kortingen zoals 20% korting bij BARN47. Veel van de Hofpas deelnemers zijn ook uitjes of winkels en horeca waar wij graag komen. Extra leuk natuurlijk als je daar kosteloos een extra voordeeltje kunt behalen met je gratis Hofpas.

Samenwerking

Vanaf heden zullen we bij de uitjes of winkels en horeca die we als Ranja en Rosé bezoeken en waar De Hofpas geldig is, dit ook vermelden in onze posting. Hierdoor weet je als Ranja en Rosé volger dat je met je Hofpas kosteloos extra voordeel kunt behalen. Daarnaast kun je reviews die Ranja en Rosé heeft geschreven terugzien op de site van de Hofpas.

Vanzelfsprekend blijven we als Ranja en Rosé onafhankelijk. We geven alleen een positieve review als we vinden dat het uitje, horeca of winkel dat ook verdient. En natuurlijk blijven we zeker ook locaties bezoeken waar de Hofpas (nog) niet geldig is.

 

 

Delen:

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart