Kid Kat in Voorburg voor cadeaus en kinderkamerinspiratie

Shoppen

Door Willemijn – Weer een winkeltje waar ik heerlijk kan rondneuzen. Kid Kat in Voorburg is écht een kindercadeauwinkel. En zoals jullie inmiddels weten kan ik in kindercadeauwinkels ook de mooiste dingen voor mijn eigen kinderen vinden. Dus weer een gevaar voor de portemonnee. Ik was deze keer echter op zoek naar cadeautjes voor ons neefje dat twee jaar ging worden, dus had ook een goede reden om lekker rond te kijken en te kopen.

Kidkat voorburg - boeken

kidkat winkel

Puzzels, spelletjes en boeken

Midden in de leuke en gezellige Herenstraat gelegen, valt Kid Kat direct op. Buiten staan de leukste dingen. En ook de etalage is uitnodigend om eens binnen te kijken. Binnen vind je voor in de winkel een behoorlijk groot assortiment speelgoed. En dan niet het goedkope speelgoed, maar mooie puzzels, uitdagende spelletjes, zachte ballen, leuke oefenboeken, fijne leesboeken. Kortom alles waar je altijd van denkt: ‘Dat wil ik hebben’.

Kinderkamerinspiratie

Achter in de winkel vind je accessoires om de kinderkamers ‘op te leuken’. Lieve lampjes, spreien, schommels, muurstickers, schilderijtjes, stoeltjes, dat soort dingen. Zelf vond ik het wel veel roze, dus ik zou de kamer van mijn dochter met gemak kunnen vullen, maar voor de jongens was wat minder keus. Desalniettemin is dit voor alle moeders een must om eens te bezoeken, want inspiratie doe je hier sowieso op. En ons neefje? Hij was heel gelukkig met de grote vloerpuzzel en het houten visjesspel.

Deze review is objectief. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding. 

Delen:


Bekijk op kaart

Kid Kat in Voorburg voor cadeaus en kinderkamerinspiratie

Kid.Kat, Herenstraat, Voorburg, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart