Kids’ Circle: misschien wel de béste kinder-kringloop van Zuid Holland

Shoppen

Door Willemijn – Mijn dochter groeit als kool. Het lijkt wel of de kleding die ik aan het begin van de winter in haar kast heb gelegd nu al te klein is. Dus het is tijd om haar kast weer eens uit te mesten. Een aantal stoere truien kunnen nog naar haar jongere broertje, maar het merendeel van de kleding kunnen wij niet meer gebruiken. En dat geldt niet alleen voor haar kleding, maar ook voor haar roze meisjesfietsje en fietshelmpje. Wat te doen met spullen die nog heel goed zijn, maar inmiddels voor haar echt te klein?

Liever winkelen dan marktplaats

Ik breng mijn spullen dan het liefst naar een goede tweedehands winkel of kringloop. Marktplaats kan ook, maar is niet zo aan mij besteed. Dus toen ik laatst door een Ranja en Rosé volger gewezen werd op de Haagse Kinderkringloopwinkel Kids’Circle ben ik een kijkje gaan nemen. En ik kan je vertellen dat ik direct fan was van deze kringloop. Je vindt Kids’Circle op winkelcentrum De Stede. Van buiten oogt de kringloop wat ongezellig. Ik dacht in eerste instantie dat de winkel gesloten was. Maar niets bleek minder waar. Want binnen is het één grote verzameling van kinderspullen.

Complete spellen en puzzels

Opvallend is dat het aanbod in de winkel zeer goed gesorteerd is. Waar ik bij een kringloop denk aan een beetje een volle drukke en chaotische winkel trof ik hier veel spullen, maar allemaal op hun eigen plek. De kinderkleding hangt aan hangertjes op maat. Jongens rechts en meisjes links. De spelletjes zitten allemaal in cellofaan verpakt. Ze zijn uitgezocht en de medewerkster gaf aan dat alles compleet is. Aan kinderwagens geen gebrek en ook speelgoed wordt hier veel ingebracht. Maar ook voor bedjes, boekjes of badjes ben je hier aan het goede adres.

Goed geshopt

Wij gingen uiteindelijk naar buiten met een paar leuke spelletjes, die inderdaad schoon en compleet waren, een leuk jurkje, twee makkelijke broeken en een nieuwe fietshelm. Een kinderfiets in een groter maatje stond er deze keer niet, maar misschien wel de volgende keer. Want voor goede tweedehands kinderspullen is Kids’Circle een echte aanrader.

Meer Kinder-kringloop

Ben je opzoek naar nog meer kinder-kringloopwinkels? Kijk dan ook eens naar dit lijstje met fijne tweedehands winkels speciaal voor kids.

Deze review is objectief geschreven. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding. 

Delen:


Bekijk op kaart

Kids’ Circle: misschien wel de béste kinder-kringloop van Zuid Holland

Kids Circle Kringloop, De Stede, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart