De Kikkerkoning – voor mooi kwaliteitspeelgoed

de kikkerkoning - poppen
Shoppen

Door Willemijn – Ben je wel eens op zoek naar een leuk en bijzonder cadeau? Ik loop wel eens door een ‘gewone’ speelgoedwinkel en weet dan niet zo goed wat ik moet kopen. Of de jarige heeft het al, of ik vind het zelf niet leuk, of het ziet er zo goedkoop uit dat ik er geen geld aan wil besteden. Ken je dat gevoel? Bezoek dan de Kikkerkoning in het Statenkwartier. De Kikkerkoning verkoopt namelijk kwaliteit-speelgoed. Zo vind je er allerlei soorten houten speelgoed, kinder (verkleed)kleding, kinderkamer interieurartikelen, babyartikelen, etc. Ik ben er laatst geweest. Zowel mijn kinderen als ik raakten er werkelijk niet uitgekeken en waren op slag verliefd op deze winkel.

de kikkerkoning

Zeer uitgebreid assortiment

De Kikkerkoning is – in tegenstelling tot diverse andere kleine houten-speelgoed-winkels – een houten-speelgoed-winkel van formaat. Dat maakt dat er heel veel te zien is. De collectie is zeer uitgebreid. Als je hier voor het eerst komt, moet je even je weg vinden, want werkelijk overal staat speelgoed. Zo vind je hier bijvoorbeeld prachtige houten speelgoed, heel mooie verkleedkleren, zoals kartonnen kinder-ridderhelmen en prinsessenjurken, maar ook puzzels, spellen, poppen en knutselmateriaal. De Kikkerkoning verkoopt het. Je ziet daarbij dat het degelijk kwaliteitsspeelgoed is. Je vindt hier geen ‘Chinese prullaria’.

2016-10-21-14-55-06

Zelf ook lekker spelen

Achterin de winkel zijn enkele speelgoedtafels waarop de kinderen zelf mogen spelen. Die van mij waren er niet weg te slaan. Ik zelf vond de winkel niet alleen prachtig, maar vooral ook een soort ‘tijdmachine’: her en der zag ik houten speelgoed dat ik herkende uit mijn jeugd. De Kikkerkoning is een feestje voor kind en ouder!

Deze review is objectief. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding.

Delen:


Bekijk op kaart

De Kikkerkoning – voor mooi kwaliteitspeelgoed

Aert van der Goesstraat 48, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart