Kinderboeken Outlet

Shoppen

Ondanks dat ik een echte grote-mensen-boekenwurm ben, vind ik kinderboeken misschien wel leuker dan boeken voor volwassenen. De mooiste verhalen en de leukste tekeningen maken de boeken vaak erg fijn om te lezen. Ik vind het dan ook heerlijk om bijvoorbeeld op zondagochtend de kinderen uitgebreid voor te lezen uit de mooiste prentenboeken.

kinderboekenoutlet-11-2016-2

Mooie boeken met flinke korting

Af en toe trakteer ik de kids dan ook op een prachtig boek. Misschien wel omdat ik er zelf zo van kan genieten. En als ik zo’n boek met korting kan kopen, dan vind ik dat natuurlijk helemaal fijn. Daarom is de outlet van  kinderboekenuitgeverij, De Vier Windstreken een handige tip. Normaal kun je niet direct bij een uitgeverij boeken kopen, daar heb je immers de boekhandel voor. Maar op donderdag 23 en vrijdag 24 maart en op donderdag 6 en vrijdag 7 april vindt hier (tussen 10 en 16 uur) een kinderboekenoutlet plaats. Tijdens deze dagen zijn de boeken met heel flinke kortingen van circa 50% te koop. De boeken die hier verkocht worden hebben meestal al ergens in de winkel gelegen, maar zijn daar dus niet verkocht. Dat kan zijn omdat ze (licht) beschadigd zijn, maar ook omdat de boekhandel de ruimte weer nodig had voor nieuwe boeken. Je koopt hier dus de prachtigste boeken voor een heel leuke prijs.

pixi-serie-2

Krijg een Pixi boekje cadeau

Als je bij aanschaf van een boek meldt dat je via Ranja en Rosé bent gekomen, dan krijg je een gratis Pixi boekje. Pixi boeken ken ik nog wel van vroeger. Het zijn kleine prentenboekjes, maar met mooie verhalen voor kinderen. Dus dat is altijd leuk om te hebben, maar ook handig om bijvoorbeeld in je tas te hebben. Zo kun je de kinderen altijd voorlezen, waar je ook bent.

pixi-serie-1

Delen:


Bekijk op kaart

Kinderboeken Outlet

De Vier Windstreken, Ampèrelaan, Rijswijk, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart