De Haagse kinderboekhandel Alice in Wonderland

Alice in Wonderland entree
Shoppen

Schuin tegenover de Koninklijke stallen ligt de enige echte Haagse kinderboekhandel, genaamd ‘Alice in Wonderland’. Met ‘enige’ bedoel ik dat deze winkel enkel kinderboeken verkoopt. Voor een damesroman of thriller hoef je er niet naar toe. Dat maakt dat het voor leesgrage kinderen een ‘snoepwinkel’ is. Maar ook voor papa’s, mama’s, opa’s en oma’s die zoeken naar een mooi voorlees- of prentenboek is Alice in Wonderland een fijne winkel.

Over alle boeken is iets te vertellen

Hoewel de winkel zélf niet zo groot is, is de boekencollectie van deze winkel uitgebreid. Ook is het een plek waar je soms de wat minder bekende/ voor de hand liggende kinderboeken treft. Dat maakt dat je er verrast wordt met originele titels. De eigenaren Yvon en Stefan kunnen je als je op zoek bent naar een mooi, origineel of fijn boek voor kinderen op basis van hun uitgebreide kinderboekenkennis  heel goed helpen. Ze vertellen graag, met liefde en aanstekelijk enthousiasme over hun collectie en alle boeken die in de winkel staan.

Alice in Wonderland overzicht

Voorleesochtenden of poppenkastvoorstellingen

Geregeld wordt er in de winkel voorgelezen, zijn er poppenkastvoorstellingen of komen er kinderboekenschrijvers langs. Wil je weten wat je binnenkort kunt verwachten in de winkel, bekijk dan de website. Deze extra’s zijn altijd leuk voor kinderen en dat maakt dat Alice in Wonderland een extra fijne plek om je kinderen te verrassen met een mooi nieuw boek.

Alice in Wonderland binnen

Deze tip is objectief gekozen. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding. 

Delen:


Bekijk op kaart

De Haagse kinderboekhandel Alice in Wonderland

De Haagse Kinderboekwinkel "Alice in Wonderland", Piet Heinstraat, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart