Tweedehands plezier in het Haags Kinderparadijs

Shoppen

Door Willemijn – Ik ben zoals je weet een fan van ‘tweedehands’. Vaak vind je in tweedehandswinkels (zoals de kringloop) verrassend leuk speelgoed voor een bescheiden prijs. Op Ranja en Rosé staan diverse leuke tweedehandsadresjes zoals de ‘Kinderkringloop’ in Wassenaar of ‘mega Kringloopwinkel’ Rataplan in Den Haag.

Haags Kinderparadijs

Paradijs

Deze week fietste ik door de Zoutmanstraat in Den Haag en ontdekte daar het Haagse Kinderparadijs. Een waar ‘paradijs’ voor kinderen – én ouders die houden van tweedehands. Bij het Haags Kinderparadijs verkopen ze tweedehands kinderspeelgoed. En dan geen rotzooi, maar mooi houten en plastic speelgoed dat nog prima een tweede of derde eigenaar kan vermaken. Er is van alles: van fietsjes; poppenhuizen en loopauto’s tot en met boeken; kinderverkleedspullen, puzzeltjes, spellen en meer. En dat allemaal voor een aardige prijs.

Haags Kinderparadijs

In- en verkoop

Ook als je kinderspullen over hebt; kun je die hier prima kwijt. Zodra jouw artikel verkocht is, ontvang je een deel van de verkoopprijs retour. Leuk om te ontvangen, maar minstens zo leuk omdat je weet dat je weer een kind of gezin hebt blij gemaakt met jouw kids ‘oude’ speelgoed. Heb je naar een grote schoonmaak dus goed speelgoed over? Breng het dan dus naar het Haags Kinderparadijs. Of verwen er je kids hier met iets leuk ‘nieuws’.

 

Deze tip is objectief gekozen. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor géén geld of vergoeding.

Delen:


Bekijk op kaart

Tweedehands plezier in het Haags Kinderparadijs

Het Haags Kinderparadijs, Zoutmanstraat, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart