Alles voor een prikkie bij de Kinderkringloop (Wassenaar)

Kringloop wassenaar
Shoppen

Sinds we kinderen hebben is de hoeveelheid spullen in ons huis exponentieel gestegen. Van rompers in de kleinste maatjes tot fietsen in allerlei varianten, je kunt het bij ons vinden. De meeste spullen zijn eigenlijk nog goed, maar de kinderen zijn er uit gegroeid of er op uit gekeken, waardoor ze voor ons niet meer zo waardevol zijn. Aan- en verkopen via marktplaats vind ik vaak lastig. Ik voel toch een drempel om bij mensen langs te gaan en een vreemde in huis halen om iets te verkopen, met altijd discussie over de prijs is helemaal niet mijn stijl. Wat is er nu fijner dan een kringloopwinkel met alléén maar kinderspullen?

Kringloop wassenaar speelgoedKringloop wassenaar puzzels

Alles voor kinderen

Bij kringloop Wassenaar hebben ze alleen maar kinderspullen. Mijn moeder ging hier al naar toe om onze spullen te verkopen of voor ons iets te kopen. De kringloop is gericht op alles wat kinderen nodig kunnen hebben in de leeftijd van 0 tot ca 12 jaar. Ze hebben wiegjes, kleertjes en kinderwagens voor de allerkleinsten. Er zijn autostoelen, poppenwagentjes, puzzels en loopfietsjes voor de iets groteren. En je vindt er fietshelmen, spelletjes, skeelers en verkleedkleren voor de nog grotere kinderen. Maar ook voor kleding, laarzen, sport- en voetbalschoenen, hockeysticks en schaatsen kun je hier terecht. Kortom, als je iets nodig hebt voor je kinderen, dan hebben ze het (meestal) wel. Het gevolg is dat de kleine boerderij en de naastgelegen garage helemaal vol staan met de spullen. Je moet dus even de tijd nemen om goed rond te kijken en om écht even te zoeken al je iets specifieks nodig hebt.Kringloop wassenaar

Spullen verkopen kan ook

Al deze spullen verkopen de twee dames, die er ook al dertig jaar werken, voor het goede doel én voor jou. Als je er voor kiest om bij Kringloop Wassenaar iets te verkopen, dan kun je na 6 weken terugkomen om te kijken of je spullen zijn verkocht. Indien dit zo is, dan ontvang je 50% van de verkoopprijs weer terug. De overige 50% wordt gebruikt voor de kosten en wat daarvan overblijft gaat naar het goede doel. Ik moet bekennen dat ik hier graag kom en dat ik meestal met meer de winkel verlaat dan dat ik heb weggebracht. Dus of onze spullenboel nu echt kleiner wordt met mijn bezoekjes aan deze kringloop, dat weet ik nog zo net niet….

Deze review is objectief. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding.

Delen:


Bekijk op kaart

Alles voor een prikkie bij de Kinderkringloop (Wassenaar)

Kringloop, Achterweg, Wassenaar, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart