Legowinkel A-Tembo in Delft

Shoppen

Met twee jongens in huis kan het natuurlijk niet missen dat Lego bij ons een van het favoriete speelgoed is. De jongste zit nog in de duplo fase, maar de oudste begint nu echt de lol van het Lego bouwen in de zien. Ik dacht zelf altijd dat Lego alleen hard plastic blokjes in primaire kleuren voor jongens was, maar inmiddels weet ik beter.

2016-10-01-13-57-27

Lego is hip, voor jongens en voor meisjes

Lego heeft namelijk niet stilgestaan in de afgelopen 30 jaar. Je kunt nu allerlei sets verzamelen, er is zelfs meisjeslego in roze en met lieve poppetjes. De blokjes zijn in alle kleuren van de regenboog te verkrijgen en de blokjes zijn niet meer vierkant of langwerpig, maar hebben allerlei vormen. Er zijn zelfs echte Legowinkels. En natuurlijk is het niet vreemd dat er één in Delft zit, met een overschot aan technische jongens.

2016-10-01-13-57-052016-10-01-13-56-54

Een speciale Lego winkel

De winkel is niet heel groot, maar heeft wel een heel uitgebreid assortiment. Niet alleen de standaard dozen die je in de speelgoedwinkel kan kopen, maar vooral ook de verzamelobjecten, losse blokjes, speciale poppetjes. En personeel dat alles van Lego weet en je ook heel goed kan helpen bij het maken van een keuze. Soms vinden ze kleine kinderen in de winkel wel een beetje spannend, waardoor het winkelplezier wel minder wordt. En mocht je nog twijfelen aan de kracht van Lego. Dan zul je in deze winkel versteld staan. Je ziet hier dat niet alleen kleine jongetjes, maar vooral ook grote heren, dames en studenten die allemaal graag met Lego bouwen.

Deze review is objectief. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding.

Delen:


Bekijk op kaart

Legowinkel A-Tembo in Delft

A-Tembo, Vrouwjuttenland, Delft, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart