‘Little YOU’ – perfect for me

Little You
Eten & drinken

Door Willemijn – Afgelopen week kreeg ik van een collega de tip om eens te gaan kijken bij Little You in het Statenkwartier. En toevallig liet ook een Ranja en Rosé volger een berichtje achter dat Little You een echte aanrader is. Twee mensen die mij in een week wijzen op een nieuwe plek om koffie te drinken. Dat kan toch geen toeval zijn? Dus ging ik op woensdagochtend samen met mijn jongste naar de Boreelstraat om een kijkje te nemen bij Little You.

Little You

Scandinavisch design en Duitse merken

Little You noemt zichzelf een Conceptstore & inspirerende ontmoetingsplek voor ouders met jonge kinderen. En dat is percies wat het is. Bij binnenkomst word je verrast door een gezellige winkel met prachtige kinderproducten. Het is een mix van interieurartikelen, kleding, mooie kaarten, boekjes en cadeautjes. Wat mij opviel was dat het in de winkel heel rustig oogt. Julia, de eigenaresse heeft duidelijk een voorkeur voor mooie houten spullen, lichte kleuren en veel pastel. Ze kiest heel bewust voor Scandinavisch Design. Maar ook mooie merken uit haar thuisland Duitsland zijn bij Little You te koop. Juist dat maakt dat je in deze winkel heerlijk kunt rondneuzen. Want de spullen zijn verre van dertien in een dozijn. Je vindt hier echt heel originele dingen.

Little You

Fijn plekje voor koffie

Julia heeft ook een passie voor horeca. Verder naar achteren in de winkel kun je in een heel gezellig hoekje genieten van een lekkere cappuccino, iets lekkers en fijne bladen om te lezen. Ondanks dat de ruimte beperkt is heeft Julia hier een heel fijn plekje van weten te maken. Haar droom is dat steeds meer mensen Little You weten te vinden als ontmoetingsplek voor jonge ouders. En daar heeft ze alle ingrediënten voor in huis. De koffie is lekker, er is een heerlijk nestje voor kleine baby’s, ruimte voor kinderwagens en misschien wel het allerbelangrijkste: een grote en fijne speelplek voor de kinderen. De sfeer is goed en het hoekje is heel gezellig.

Little You

Little You

Bron: Instagram Little You

Little You Little You

De leukste winkel….

Mijn zoon van 3 heeft heerlijk zitten spelen met de grote treinbaan, het keukentje en de puzzels. Hij was zo tevreden dat hij dit zelfs ‘de leukste winkel waar hij was geweest’ noemde. En ik ben het helemaal met hem eens. Want toen ik na twee koffie en een tas met cadeautjes, kaarten en nieuwe kinderkleding weer huiswaarts ging, had ik echt een fijne ochtend gehad. En dat is precies wat Julia wil bereiken met haar winkel. Dus wat mij betreft is Little You een echte Ranja en Rosé topper.

Little You

Deze review is objectief geschreven. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding. 

Delen:


Bekijk op kaart

‘Little YOU’ – perfect for me

Boreelstraat 8, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart