Net Niet Nieuw

Shoppen

Ken je dat? Je vindt het leuk als je kinderen er mooi uitzien, maar je wilt niet de hoofdprijs betalen voor hun kleding aangezien het of binnen heel korte termijn kapot is, vol zit met niet uitwasbare vlekken of te klein is. Daarom koop ik kinderkleding graag tweedehands. En blijkbaar zijn er voldoende kinderen die hun kleding netjes houden en moeders die beter kunnen wassen dan ik, want Net Niet Nieuw heeft een behoorlijk assortiment aan goede kleding.

2016-11-02-14-00-032016-11-02-14-01-29

Seizoensgebonden aanbod

Net Niet Nieuw verkoopt namelijk kinderkleding van maat 56 tot maat 182. Ook hebben ze accessoires en kinderschoenen. Ondanks dat het allemaal tweedehands is heeft Net Niet Nieuw echt mooie spullen, mooie merken (maar soms ook gewoon Hema of H&M) en fijne prijzen. De kleding wordt seizoensgebonden aangeboden. Bij mijn laatste bezoekje hingen er bijvoorbeeld veel winterjassen. De eigenaresse vertelde dat de kerstkleding er binnenkort ook aan komt. De collectie wordt bepaald wat mensen komen brengen en is dus steeds wisselend. Hierdoor blijft het leuk om de winkel vaker te bezoeken.

2016-11-02-13-46-162016-11-02-14-01-20

Speelhoek helpt om rustig te kunnen winkelen

Achterin de winkel is een grote, plezierige speelhoek gecreëerd. Dus als de kinderen even niets hoeven te passen dan kunnen ze hier naar hartenlust spelen. Heel slim natuurlijk, want hierdoor heb jij tijd om de hele winkel van boven tot onder uit te pluizen voor de mooiste koopjes. Ook weet de eigenaresse precies wat ze heeft hangen en waar het hangt, dus haar hulp helpt echt om hier te slagen. En ben jij zo’n moeder die de kinderkleding mooi weet te houden? Dan kun je uiteraard ook kleding inbrengen. Dan krijg je hier een deel van het verkoopbedrag voor. En als je toch in Scheveningen bent? Net Niet Nieuw ligt bijna naast Muzee, wat zeker ook een bezoekje waard is.

Deze review is objectief. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding.

Delen:


Bekijk op kaart

Net Niet Nieuw

Neptunusstraat 70, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart