Heel veel lekkers: 50 soorten pepernoten bij Van Delft (Den Haag)

Shoppen

Door Willemijn – Het duurt natuurlijk nog even, Sinterklaas – maar van de voorpret in de vorm van pepernoten kunnen wij nu al genieten. Nog even en de goedheiligman bezoekt ons land weer. Natuurlijk zijn er ook al heel veel Sinterklaas lekkernijen te koop in onder meer de supermarkt: van o.a. chocoladeletter tot marsepein of pepernoot. Voor deze laatste (de pepernoot) is er – zoals ook afgelopen jaren – weer een speciale winkel geopend in Den Haag: de pepernotenwinkel van Van Delft, dé pepernotenbakker van Nederland. Wij gingen kijken, proeven en proberen en likten onze vingers af bij de keuze in meer dan 50 (!) soorten pepernoten.

Cheescake, cappuccino en klassieke kruidnoten

De Van Delft pepernotenwinkel is in Den Haag neergestreken in de Spuistraat. Vrijwel direct naast Hudson Bay vind je de winkel met kruidnoten in de leukste en vreemste smaken. Wat dacht je van sinaasappel-chocola kruidnoten? Of Zee-zout pure chocola pepernoten? Of misschien juist aardbij met witte chocola? Je vind ze allemaal in deze winkel. En ook voor volwassenen zijn er bijzondere varianten verkrijgbaar. Bijvoorbeeld limoencello kruidnoten? Of gin tonic pepernoten? Etc. De keuze is er – met meer dan 50 soorten – overweldigend.

Van Delft

Pop-up store

Van Delft is Nederlands grootste pepernoten fabrikant van Nederland. De fabriek ongeveer 70% van de pepernoten die verkocht worden. In de Sinterklaastijd vind je de tijdelijke Van Delft Pepernotenwinkels op verschillende plekken in Nederland. O.a. dus in Den Haag, maar bijvoorbeeld ook in Leiden. Let op: het zijn tijdelijke winkels, dus zodra Sinterklaas het land verlaten heeft, sluiten de winkels ook weer hun deuren…. Grijp dus snel je kans en scoor een zakje bijzondere pepernoten bij Van Delft. Smakelijk!

 

Van Delft

Deze review is objectief. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding.

Delen:


Bekijk op kaart

Heel veel lekkers: 50 soorten pepernoten bij Van Delft (Den Haag)

Nieuwspoort, Lange Poten, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart