Pipoos: Sints Surprise paradijs – van XXL kartonnen donut tot Frozen sneeuwpop

Shoppen

Door Willemijn – Eerder vertelde ik je op ranja en rosé al waar je in Den Haag moet zijn voor de leukste (20+) speelgoedwinkels. En ook voor de lekkerste pepernoten (50 soorten verschillende) heb ik een adresje. Maar nu er geknutseld moet gaan worden aan een surprises, heb ik nog een leuke tip…

Surprise voor en van de Sint

Mijn zoon mag dit jaar voor een klasgenoot een mooie surprise maken. Tijd dus om ons te verdiepen in de wereld van de professionele knutselaars. Dit weekend keken we al bij Rolf in zijn ‘Surprise lab’. Maar ook ging ik langs bij knutselwinkel Pipoos in Den Haag centrum: dat bracht heel veel leuke inspiratie.

‘Echte’ Kaasplank …van karton

Bij Pipoos hebben ze meer dan 100 professionele surprise ideeën. Van Olaf de (Frozen) Sneeuwpop tot en met een kartonnen XXL donut of kaasplankje: de benodigdheden koop je hier. Alle ‘bouwstenen’ zijn voorhanden: van een regenboog aan dik en dun gekleurd papier tot en met voorgevormde piepschuim bouwringen- en blokken  of ander decoratiemateriaal. In de reuze Pipoos winkel kom je niet alleen op leuke surprise ideeën, maar vind je ook alle benodigde materialen. Een walhalla voor kids en een surprise Sinterklazen!

 

Deze tip is objectief gekozen. Ranja en rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding.

Delen:


Bekijk op kaart

Pipoos: Sints Surprise paradijs – van XXL kartonnen donut tot Frozen sneeuwpop

Dagelijkse Groenmarkt 33, 2513 AL Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart