Poppedijn, een prachtige speelgoedwinkel in Delft

Shoppen

Door Marije Gordijn – Houten speelgoed, handgemaakte poppen, stapels Haba spellen, duurzame materialen en zelfs antroposofische spullen, dat vind je bij Poppedijn in Delft. De prachtige grote winkel ligt net buiten het centrum, achter het station,  aan de mooie Buitenwatersloot. Echt zo’n plekje dat je moet weten, maar daar zijn wij voor, niet waar?

dscf8242  dscf8240

Meer dan betrokken bij kinderen

Ben je op zoek naar kwalitatief goed en duurzaam speelgoed, dan ben je hier aan het goede adres. Nee, niet alles is van hout of wol, maar als je hier iets koopt weet je dat je er lang plezier van zult hebben. Al meer dan 30 jaar wordt Poppedijn gerund door een bevlogen echtpaar, die je echt fantastisch advies kunnen geven. Toen ik hier ooit een pop kocht voor mijn dochter werd er uitgebreid met me mee gedacht, en alle poppen werden tevoorschijn gehaald. Meneer stelde vragen over mijn dochter en liet me van alles zien. En toen ik uiteindelijk de pop afrekende werd me op het hart gedrukt terug te komen mocht m’n dochter niet meteen enthousiast zijn. Zoals mevrouw zei: ‘Let goed op haar ogen als ze het uitpakt, die zeggen alles’. Geweldig toch, zo veel betrokkenheid?

dscf8238dscf8239

Speciaal geselecteerd speelgoed

Maar Poppedijn verkoopt veel meer dan poppen. Grote houten auto’s, allerlei babyspeeltjes,  spellen, boeken, prachtige knutselmaterialen, keukentjes, loopauto’s, poppenhuizen en poppenkasten, het is er allemaal.  Wat Poppedijn zo bijzonder maakt, naast het kundige advies, is dat in elke categorie een weloverwogen selectie is gemaakt. Dus geen honderden puzzels, maar een paar goede. Een miskoop zal je zo niet snel doen.

dscf8234

Ook Sint kan hier terecht

Mocht je op zoek zijn naar een mooi cadeau, misschien nog wel voor vijf december, dan raad ik je zeker aan hier te gaan kijken. De etalage is prachtig versiert, er is zelfs een echt haardvuurtje. In de winkel is een speciale sinterklaastafel met boeken en sint- en pietenpopjes. Neem de kinderen gerust mee, zo zie je meteen waar ze voor vallen. En terwijl zij spelen in het houten kasteel kun jij mooi je aankopen doen.

Dit artikel is geschreven door Marije Gordijn uit Delft. 

Deze review is objectief gekozen. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding.

Delen:


Bekijk op kaart

Poppedijn, een prachtige speelgoedwinkel in Delft

Poppedijn, Buitenwatersloot, Delft, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart