Speelgoed met een verhaal bij ‘Hout Sage’

Shoppen

Nu de Goedheiligman het land heeft verlaten kunnen we ons opmaken voor de Kerstman. Alhoewel ik zélf geen cadeautjes aan mijn kinderen geef met Kerst, blijf ik het leuk vinden om nieuwe mooie speelgoedwinkels te ontdekken. Dit weekend fietste ik door de Molenstraat en spotte ik ‘Hout Sage’, een tamelijk nieuwe speelgoedwinkel voor houtenspeelgoed.

2016-12-03-14-33-23

Duurzaam, nieuw en tweedehands

Bij Hout Sage vind je bijna alleen maar houten speelgoed. Je treft er prachtige houten auto’s, houten kinderfietsen, houten poppenhuizen, etc. Het niet houten speelgoed betreft speelgoed van hergebruikt plastic. Dus daarmee ook heel duurzaam. Duurzaamheid is voor Hout Sage belangrijk: de winkel wil verantwoord en duurzaamheid stimuleren. De winkel is weliswaar niet zo heel erg groot, maar het aanbod is desalniettemin behoorlijk divers. Leuk daarbij is dat Hout Sage ook tweedehands houtenspeelgoed verkoopt. Waar nodig wordt dit eerst mooi opgeknapt.

2016-12-03-14-34-142016-12-03-14-34-20

Verhaal

Eigenaar Casper wist me te vertellen dat de gedachte achter de winkel simpel is: achter élk stuk houtenspeelgoed schuilt een verhaal. Een verhaal over hoe het met liefde werd vervaardigd én een verhaal over hoe er (jarenlang) mee is gespeeld. Dat vormde de basis voor zijn mooie winkel ‘Hout Sage’ – ‘houtenspeelgoed met een verhaal’. In de winkel stond afgelopen weekend  bijvoorbeeld een prachtige houten hijskraan die – weliswaar gebruikt is – maar er als nieuw uitzag en zo weer aan een nieuw ‘verhaal’ kan beginnen. Zo ontstaan bij Hout Sage telkens nieuwe houten speelgoed verhalen.

Deze review is objectief. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding.

Delen:


Bekijk op kaart

Speelgoed met een verhaal bij ‘Hout Sage’

Molenstraat 21, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart