Vanavond en morgenochtend: Speelgoedbeurs bij ‘verborgen’ speeltuin de Cantaloup (Den Haag)

Shoppen

Door Willemijn – Kennen jullie de speeltuin Cantaloup? Vorig jaar schreven we er al eens over op Ranja en Rosé. Binnentuin de Cantaloup is een bijna ‘verborgen’ speeltuin in het centrum van Den Haag. Als je niet weet dat hij er zit; dan vind je hem waarschijnlijk nooit. Via een ‘anonieme’ deur en een gangetje kom je in deze schattige speeltuin; omgeven door huizenblokken. Een oase van rust en kinderplezier midden in de stad.

Dinsdagavond en woensdagochtend: speelgoedbeurs

Vanavond (6 november) en morgenochtend (7 november) is het, bij de speeltuin behorende clubhuis, omgebouwd tot speelgoedwinkel. Speciaal voor de Sinterklaastijd wordt er mooi en goed tweedehands speelgoed verkocht. Je kunt hier onder andere terecht voor spelletjes, poppen, speelgoed, dvd’s, auto’s en poppen.  Speciaal om nieuwsgierige aagjes en oogjes te vermijden kun je vanavond als de kinderen op bed liggen gaan shoppen. De verkoop start om 19 uur en duurt tot 20.30 uur. Woensdagochtend kun je je kind prima in de speeltuin laten spelen  om zelf een tas met cadeaus te verzamelen. Dan kun je van 10 uur tot 12 uur heerlijk ‘grasduinen’ in het verzamelde speelgoed. Dinsdagavond na de beurs wordt de ‘winkel’ weer aangevuld met ‘nieuw’ speelgoed. Dus als je twee dagen gaat heb je nog meer kans om alle Sint cadeas voor een fijne prijs bij elkaar te shoppen. Voor speel- én shopplezier ga je dus vanavond of morgen naar de Cantaloup – als je deze verborgen speeltuin kunt vinden natuurlijk…

Praktisch

Het adres van de Cantaloup is Cantaloupenburg 26a in Den Haag. De tweedehands kinderspeelgoedmarkt is op dinsdag 6 november van 19.00 uur tot 20.30 uur en op woensdag 7 november van 10.00 uur tot 12.00 uur.

 

Deze tip is objectief gekozen. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding.

Delen:


Bekijk op kaart

Vanavond en morgenochtend: Speelgoedbeurs bij ‘verborgen’ speeltuin de Cantaloup (Den Haag)

Cantaloupenburg, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart