Stokstaart: eigentijdse winkel voor nieuwsgierige, eigenwijze kids en ouders

Stokstaart
Shoppen

Door Willemijn – Afgelopen week bracht ik een bezoek aan Theater de Nieuwe Regentes in de Weimarstraat. Vlak voordat ik naar binnenging, werd mijn aandacht getrokken door een leuke nieuwe winkel direct naast dit theater: Stokstaart – een conceptstore voor nieuwsgierige en eigenzinnige kinderen en hun ouders! Dat is iets voor mij.

Stokstaart

Stokstaart

Nieuwsgierige, grappige dieren

Stokstaartjes ken je natuurlijk: die grappige nieuwsgierige beestjes die overal graag hun neus insteken en op onderzoek uitgaan. Dat is ook wat eigenaresse Susan voor ogen heeft bij haar prachtige nieuwe winkel. De nieuwsgierigheid van kinderen en hun ouders prikkelen en hen vervolgens verrassen met mooie, originele, duurzame vormgegeven accessoires, kleding, speelgoed en cadeaus voor meisjes en jongens van 0 tot 12 jaar. En dat is gelukt.

Stokstaart

Mooie winkel, verrassende cadeautjes

Stokstaart is gevestigd in een klassieke winkel met een mooie gevel. Het pand is recentelijk grondig verbouwd. Eerst zat er een tandarts. Eenmaal binnen word je aangenaam verrast door de prettige ontvangst door Susan. Kijk lekker rond, of laat je adviseren door haar. Ik was bijvoorbeeld erg gecharmeerd van de vrolijke kinderjurkjes die er hingen. Mijn jongens waren meer bezig met de (100% gerecyclede) plastic speelgoedauto’s. Stokstaart is een fijne nieuwe mooie winkel en een aanwinst voor de Weimarstraat. Ga er dus zeker langs als je in de buurt bent. Voor een cadeautje voor een ander, of voor jezelf.

Stokstaart

Delen:


Bekijk op kaart

Stokstaart: eigentijdse winkel voor nieuwsgierige, eigenwijze kids en ouders

Weimarstraat 65, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart