Woe 28 maart: spelen én 2e hands kinderkleding shoppen in ‘verborgen’ speeltuin de Cantaloupe (Den Haag)

Shoppen

Door Willemijn – Kennen jullie de speeltuin Cantaloupe? Vorig jaar schreven we er al eens over op Ranja en Rosé. Binnentuin de Cantaloupe is een bijna ‘verborgen’ speeltuin in het centrum van Den Haag. Als je niet weet dat hij er zit; dan vind je hem waarschijnlijk nooit. Via een ‘anonieme’ deur en een gangetje kom je in deze schattige speeltuin; omgeven door huizenblokken. Een oase van rust en kinderplezier midden in de stad.

Woensdag 28 maart: Kledingbeurs in clubhuis de Cantaloupe

Aanstaande woensdag (28 maart) is er in het bij de speeltuin behorende clubhuis een tweedehands kledingbeurs. Van 10:30-15:00 uur kun je hier heerlijk ‘grasduinen’ tussen rekken vol tweedehands kinderkleding. Alle kleding zal hangt netjes op maat gesorteerd hangen. Terwijl jij lekker shopt kunnen de kids heerlijk spelen in de speeltuin. En natuurlijk is er in het clubhuis voor de kids ranja en voor de ouders een heerlijk kopje thee of koffie.  Voor speel- én shopplezier ga je dus op woensdag naar de Cantaloupe – als je deze verborgen speeltuin kunt vinden natuurlijk…

Deze tip is objectief gekozen. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding.

Delen:


Bekijk op kaart

Woe 28 maart: spelen én 2e hands kinderkleding shoppen in ‘verborgen’ speeltuin de Cantaloupe (Den Haag)

Cantaloupenburg, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart