In de wolken… bij kinderboekwinkel ‘In de Wolken’ (Voorburg)

Shoppen

Door Willemijn – Nu het schooljaar weer begonnen is, komen mijn kids al weer terug met de eerste leesopdrachtjes. Die doen we natuurlijk. Minstens zo leuk is het om het lezen te stimuleren met mooie lees- of voorleesboeken. In Voorburg vind je die bij kinderboekenwinkel In de Wolken. Een mooie winkel met een uitgebreide collectie kinder-, voorlees- en prentenboeken.

Prachtig pand

In de Wolken is gevestigd in een mooi oud pand in de Oude Herenstraat in Voorburg. De winkel dankt zijn naam mede aan dit prachtige pand. Eenmaal binnen zie je waarom: het oude plafond beschilderd met engeltjes en ornamenten is prachtig. Maar ook de rest van de winkel is leuk en een bezoek meer dan waard. De boekenkasten zijn ‘aangekleed’  als kantelen van een kasteel. En her en der in de winkel vind je decoratieve aankleding zoals bijvoorbeeld een ridderharnas of voorleesstoel.

Meer dan kinderboeken

Bij In de Wolken kunnen ze goed adviseren welk kinder(voorlees)boek voor jouw kind (of jezelf) geschikt is. Ook hebben ze er regelmatig voorleesochtenden voor peuters en kleuters en kinder (lees)workshops voor basisschool kinderen van 7-12. Naast boeken vind je er ook een uitgebreide collectie educatieve spelletjes, mooie puzzels, artistieke kaarten, luisterboeken en diverse knutselmaterialen. Kortom: na een bezoek aan deze fijne winkel zijn kids en ouder even ‘in de wolken’.

Deze review is objectief. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding.

 

Delen:


Bekijk op kaart

In de wolken… bij kinderboekwinkel ‘In de Wolken’ (Voorburg)

In de Wolken, De Fantasiewereld van Kinderen, Herenstraat, Voorburg, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart