Zoë & Max voor nieuw en vintage

Zoë & Max (4)
Shoppen

Door Willemijn – Vind je het ook zo leuk als je kinderen er verzorgd uit zien? Het hoeft niet allemaal nieuw, luxe en hip te zijn, maar als alle kinderen in de klas in dezelfde Hema, H&M of Zeeman kleding zitten is ook een beetje saai. Daarom koop ik de basics bij de grote winkelketens, maar vul ik dit aan met originele items. Bijvoorbeeld van Zoë & Max uit Voorburg.

Zoë & Max (5)

Zeer vriendelijk en altijd goed advies

Zoë & Max is een kinderkledingwinkel in het winkelcentrum (Julianaplein) van Voorburg. Je herkent de winkel direct aan de leuke borden die buiten staan. Mijn kinderen steken hier steevast hun koppies doorheen en giechelen omdat ze dan een ander jongetje of meisje lijken. Bij binnenkomst moet ik altijd eerst even rondkijken, want ze hebben lekker veel kleding. De kleding is mooi, van fijne merken, origineel, veelal in fijne kleuren en van goed materiaal. Als je niet zo’n stijl-ikoon bent zoals ik is het lastig kiezen, want alles kan in mijn ogen wel matchen. Maar met een beetje hulp van de super aardige eigenaresse lukt het mij altijd om hier met leuke setjes en matchende items buiten te lopen.

Zoë & Max (3)

Een cadeaubon voor je vintage

Daarnaast hebben ze bij Zoë & Max een super handig Vintage systeem. En met Vintage bedoel ik hier niet een afgedragen tweedehandsje, maar echt mooie spullen. Je kunt kinderkleding die al wel gedragen is, liefst van een merk en uiteraard zonder scheuren of vlekken inbrengen. En elke dinsdag en donderdag worden de rekken weer gevuld met deze ingebrachte spullen. Voor de inbrenger ligt er na verkoop een ‘cadeaubon’ klaar ter waarde van het volledige verkoopbedrag (dus zonder afdracht aan Zoë & Max). Deze bon kun je dan weer inleveren bij je volgende Zoë & Max aankoop. En voor ouders die wat minder willen uitgeven aan kinderkleding een leuke manier om voor een fijn prijsje toch iets origineels te kopen.

Zoë & Max (1)

Ook modeshows en workshops

Naast een fijne winkel heeft Zoë & Max eens in de zoveel tijd ook af en toe extra activiteiten, zoals modeshows of miniworkshops. Hierbij worden Voorburgse kinderen opgeroepen om deel te nemen, wat de modeshow natuurlijk alleen maar leuker maakt, want een klasgenootje in een modeshow is natuurlijk wel heel bijzonder. Dus ben je op zoek naar iets leuks? Zoë & Max is echt een fijne, gezellige winkel om jouw kinderen in de mooiste outfits te helpen.

Zoë & Max (2)

Deze tip is objectief gekozen. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding. 

Delen:


Bekijk op kaart

Zoë & Max voor nieuw en vintage

Zoë & Max, Koningin Julianaplein, Voorburg, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart