Wie zoet is krijgt……’gomlullen’

Shoppen

Wij zijn niet van die heel grote snoeperts. Echter zo af en toe chocolade of drop, dat lusten we alle vijf wel. Een snoepwinkel bezoek ik dan ook zelden, maar tijdens een wandeling over de Fred troffen wij misschien wel de mooiste ouderwetse snoepwinkel van Den Haag: het Haagsch Snoephuis. Hoewel het Haagsch Snoephuis een klein winkeltje is, is het een heerlijk plekje om je ogen (en mond) de kost te geven. De kinderen vonden het prachtig. Overal waar je kijkt zie je prachtig en heerlijk snoepgoed, ‘candy toys’, chocola en drop. Alles in talrijke kleuren en formaten. Volgens de behulpzame en alleraardigste verkoper is zijn collectie een van de grootste en uitgebreidste van Nederland.

2016-11-13-15-45-06

 Ouderwets snoepgoed

Bijzonder is dat het Haagsch Snoephuis ook veel ouderwets en ‘typisch Hollands’ snoepgoed verkoopt. Denk daarbij aan zuur- en kaneelstokken, dropballen, roomboter waffels, stroopsoldaatjes of zwart wit poeder. Maar ook vind je er meer regulier snoepgoed in de vorm van schepsnoep, lollies, en talrijke verse merken chocola.

2016-11-13-15-40-392016-11-13-15-42-08

Niet alleen voor de kinderen

Ook voor bijzonder snoepgoed kun je bij het Haagsch Snoephuis terecht. Zo koop je er bijvoorbeeld een ‘snoepboeket’, of ‘spekkentaart’. Ik weet niet wat de verkoper van ons dacht, maar in al zijn enthousiasme over zijn voorraad wees hij ons ook op het bijzondere snoepgoed, zoals ‘gomlullen’ en ‘droptieten’. Kortom: ook voor ‘grote kinderen’ is er snoep in overvloed.

7104yc5jeflsx466

Deze review is objectief. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding.

Delen:


Bekijk op kaart

Wie zoet is krijgt……’gomlullen’

Frederik Hendriklaan 123A, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart