Het Amulet (6+) – Zuiderparktheater – zondag 22 juli

Amulet
Uitjes

Door Willemijn – De vakantie is begonnen en dus ook de tijd om leuke dingen te doen met de kinderen. Het Zuiderparktheater is echt een aanrader voor een bezoekje komend weekend. Hier kun je zondag vanaf een (hopelijk) zonnige tribune gaan genieten van de griezelig grappige voorstelling Het Amulet

Amulet - Zuiderparktheater

Griezelen en Lachen

Het Amulet is een oosters sprookje voor kinderen van 6 tot 12 jaar, waarbij je heerlijk kunt griezelen, maar waarbij ook veel te lachen valt. Het sprookje speelt zich af in het verre Oosten bij kluizenaar Li Lu Tsji. Hij woont in een klein dorpje aan de rand van een groot woud. De kluizenaar is de eigenaar van een eeuwenoud amulet waarvan de mensen beweren dat het magische krachten bezit. Op een dag verschijnt een vreemdeling die het Amulet heel graag wil hebben. En dat levert natuurlijk problemen op…

Het Amulet is een sprookje met weinig tekst, maar met veel spektakel en muziek, een mooi decor en prachtige kostuums. Tijdens de voorstelling worden kinderen actief betrokken bij de trucs en verschillende toeschouwers mogen helpen bij het oplossen van het plot. Extra leuk is het dat de spelers na de voorstelling verklappen hoe hun magische trucs werken.

Amulet

Praktisch

Het Amulet wordt zondag 22 juli om 14 uur gespeeld in het Zuiderparktheater. Hilaria is een Haags theatergezelschap. Kaarten voor de voorstelling koop je online op de site van het Zuiderparktheater. Voor een gezin (4 kaartjes) heeft het theater een gereduceerd tarief. Het adres van het Zuiderparktheater is Henriëtte Roland Holstweg 100 in Den Haag.

Deze tip is objectief gekozen. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding. 

 

Delen:


Bekijk op kaart

Het Amulet (6+) – Zuiderparktheater – zondag 22 juli

Zuiderparktheater, Henriëtte Roland Holstweg, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart