Op en top genieten in een ‘Superior Family Suite’ familiekamer van het Babylon Hotel – Den Haag

Hotel Babylon Den Haag
Uitjes

Door Willemijn – Vandaag is het Moederdag. Dé dag waarop moeders, oma’s, schoonmoeders en echtgenotes in het zonnetje worden gezet. Ik heb dit jaar ontzettend geluk: ik werd gisteren namelijk wakker in het chique Babylon Hotel Den Haag. Op invitatie, mocht ik daar – samen met mijn man en kids – dit weekend genieten van één van hun gloednieuwe Superior Family Suites. Een aanbod wat ik natuurlijk met liefde accepteerde. Vanuit mijn hotelkamer – met uitzicht op het Haagse Bos – schreef ik daarom deze post. Graag vertel ik je meer over de gastvrije ontvangst door de staf van het Babylon Hotel Den Haag en de prachtige kamer waar wij van mochten genieten dit weekend.

Logeren in je eigen stad

Ik geef het eerlijk toe: als Haagse blogger overnachten in een hotel in Den Haag… dat voelt een beetje raar. Toen Babylon Hotel mij benaderde moest ik dus in eerste instantie een beetje lachen. Waarom nodigen jullie me uit vroeg ik? De reden is simpel zeiden ze: ‘Graag willen we onze gloednieuwe Superior Family Suites laten ervaren door gezinnen in en om Den Haag om op die manier te laten zien hoe leuk deze zijn. We willen graag dat je je positieve ervaringen deelt.’ Met de afspraak dat ik een eerlijk beeld mag schetsen – en dus zowel positieve als negatieve zaken mag benoemen – heb ik het aanbod aangenomen. En daar heb ik geen spijt van.

Hartje Den Haag met uitzicht op het groen

Het Babylon Hotel ligt in het hart van Den Haag, direct naast het Centraal Station. Je bent er daarom zo met de trein. Ook ligt er direct onder het hotel een grote parkeergarage, waar gasten gebruik van kunnen maken. De centrale ligging maakt het een ideale uitvalsbasis voor een weekendje Den Haag. Leuk daarbij is dat je midden in de stad slaapt, maar wél uitzicht hebt op het groen. Vanuit bijvoorbeeld de ontbijtzaal kijk je uit op het Haagse Bos. En ook diverse kamers kijken uit op het groen. Zo riep mijn dochter dus op de vroege ochtend: mama kijk daar loopt een mama hertje met een baby hertje.

Hotel Babylon bed 1 kids

Superior family Suites: kwartetten met de kids

Van maandag tot vrijdag kent het Babylon Hotel veel zakelijke gasten. In het weekend zijn juist stelletjes en gezinnen in de meerderheid. Om deze laatste gasten nog beter van dienst te zijn heeft hotel Babylon sinds kort enkele Superior Family Suites. In deze familiekamers overnacht je als gezin met zijn 4-en of 5-en. Zo gezellig met het hele gezin in één ‘kamer’. Onze suite bestond uit meerdere vertrekken. Ideaal daarbij is een aparte leefruimte – gescheiden van de slaapvertrekken. Aan de grote tafel konden we ’s avonds een spelletje doen met de kids. En ook kun je er als ouder lekker blijven zitten om bijvoorbeeld wat te lezen  zodra de kids in bed liggen. Daarbij maakt de aangeboden minibar en de espressomachine en waterkoker het ook aantrekkelijk om nog wat te drinken.

Kinderen zijn erg welkom

Tijdens ons verblijf zie ik dat Babylon Hotel er werk van maakt om ouders en kinderen hartelijk te ontvangen. Wij werden bij binnenkomst op vrijdag verrast met een koeler met ranja en rosé. Dat is natuurlijk leuk. Maar ook ligt er voor elk gezin een brochure klaar met specifieke tips en kindvriendelijke uitjes voor ouders en kids in en om Den Haag. Daarnaast zijn er voor alle kinderen kleurboeken, potloden en diverse spelletjes. Daarom speelden we op onze eerste avond een potje dierenkwartet met de kids. De kinderen zelf genoten vooral van het luxe bubbelbad. Dat is natuurlijk nog eens kinderpret: bubbelen in bad.

Ontbijten met ‘kids room’ en groen-gele hagelslag

Na heerlijk geslapen te hebben in het Babylon Hotel, bleek ook het ontbijt een aangename verrassing. Natuurlijk biedt het alles wat je als gast wenst. Dat zit bij een viersterren hotel als Babylon wel goed. Mijn kinderen genoten bijvoorbeeld van de vers gemaakte American pancakes. Ik zelf vond vooral de ‘Haagse lokale market’ erg leuk: hier presenteert Babylon allemaal lokale lekkernijen. Van Haagse groen-gele hagelslag en Haagse pindakaas tot aan échte Haagse kakker: je vindt het hier allemaal. En nadat de kids klaar zijn, kun je als ouder nog even rustig genieten van je ontbijt. Voor de kinderen is er in het weekend namelijk een aparte ‘kids room’ met spelletjes, speelgoed, Youtube-filmpjes en een spelcomputer. Zo heeft iedereen het dus naar zijn zin.

Hotel Babylon

Aanrader

De gloednieuwe familiekamers van het Babylon Hotel in Den Haag zijn een échte aanrader. Als gezin voel je je hier erg welkom. De Superior Family Suites zijn goed en mooi ingericht, compleet en de ontvangst is hartelijk en gastvrij. Kinderen zijn van harte welkom. Een verblijf in een familiekamer bij het Babylon Hotel is écht een cadeautje. Natuurlijk op Moederdag, maar ook op een ander moment.

Winactie! Ervaar het zelf en win een luxe verblijf bij Babylon

Ranja en Rosé mag een overnachting weggeven voor 2 personen in het vier sterren Babylon Hotel in hartje Den Haag; inclusief luxe ontbijt. Om te winnen, like Ranja en Rosé en vertel je ons waarom jij wilt winnen.

Voorwaarden

  • Datum in overleg o.b.v. beschikbaarheid. De gewonnen prijs omvat een overnachting voor twee personen in een standaard kamer
  • De prijs is niet overdraagbaar en niet inwisselbaar tegen geld. De overnachting moet worden gedaan voor 1 juli 2019. Daarna vervalt deze. Eventueel additionele hoteldiensten zijn voor eigen rekening van de winnaar.

Ranja en Rose Babylon

Ranja en Rosé ontvangt géén geld voor deze posting. Wel werden we uitgenodigd door het Babylon Hotel om één van de nieuwe familiekamers kosteloos uit te proberen.

Delen:


Bekijk op kaart

Op en top genieten in een ‘Superior Family Suite’ familiekamer van het Babylon Hotel – Den Haag

Babylon Hotel Den Haag, Bezuidenhoutseweg, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart