Ponyrijden en marshmallows smelten bij kinderboerderij Buytendelft

Buytendelft - geitje aaien
Uitjes

Wat een fijne ontdekking is deze kinderboerderij. Waar kinderboerderijen vaak een heleboel geiten op een weitje en konijnen in een hok zijn, is dit een kinderboerderij van formaat. Met de fijne ligging net ‘buyten Delft’  in het groene Delftse Hout is het een ruim opgezette boerderij met heel veel verschillende dieren én activiteiten.

buyten-delft-biggenbuyten-delft-konijnen

Ieniemini baby muizen

Bij binnenkomst valt direct op wat een ruim opgezette en nette boerderij het is. De stallen zien er verzorgd uit, het erf is schoon en oogt opgeruimd, de wc ruimte is netjes en met zeep om de handen te kunnen wassen. Op de boerderij vind je de bekende dieren zoals geiten, kippen, konijnen en varkens. Maar er zijn ook pauwen, parkieten en kanaries, duiven, ezels en knuffelcavia’s. De kinderen hebben bijvoorbeeld ademloos gekeken in het glazen hok met daarin een heel mooi zichtbaar muizennest. Met wel 15 heel kleine, kale, ieniemini muisjes, iiiieeehh. buyten-delft-vuurplaats buyten-delft-sapjes

Ponyrijden, kampvuur en koffie

Naast het aaien van de geiten en het kijken naar de dieren worden er ook nog andere leuke activiteiten georganiseerd. Kinderen kunnen in de aangrenzende (water)speeltuin heerlijk spelen. Bij het kampvuur kunnen ze hun eigen brood bakken, marshmallows smelten en popcorn poppen. En de kleintjes mogen een rondje ponyrijden. Terwijl de kinderen zich hier zeker anderhalf uur kunnen vermaken, is er ook aan de ouders gedacht. Een klein gezellig restaurantje met goede koffie en een ruim assortiment fris maakt dit tot een fijn uitje.

Deze review is objectief. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding.

Delen:


Bekijk op kaart

Ponyrijden en marshmallows smelten bij kinderboerderij Buytendelft

Korftlaan 3A, 2616 LJ Delft, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart