Camouflage: vrolijke familievoorstelling met circus, absurdisme en veel humor (5+, Club Lourdes aan Zee)

Uitjes

Door Willemijn – Eerder deze week schreef ik al over ‘Club Lourdes aan Zee’.  Vanaf komend weekend, zaterdag 19 oktober tot en met medio november is de Lourdeskerk op Scheveningen het toneel van ‘Club Lourdes aan Zee‘. Een veelzijdig pop-up theater met zang, dans, cabaret en diverse kinder- en familievoorstellingen. Komende woensdag zie je er Camouflage; maak kennis met de dol dwaze ‘monkey puppets’!

Lourdeskerk_Scheveningen_fotograaf_Arnaud_Roelofsz lowres

Humor, circus en magie

Reis mee door de wilde wereld van the monkey puppets. Een vrolijk, absurde familievoorstelling goed gevuld met verrassingen en spectaculaire circustrucs. Spectaculaire momenten worden in deze voorstelling afgewisseld met poëzie, humor met actie en virtuositeit met fantasie. De vier huisgenoten Groen, Blauw, Geel en Rood hebben het prima voor elkaar. Blauw hangt boven in de lucht, Geel draait om een paal, Groen danst met zijn planten en Rood hangt aan haar haren. Hun leven loopt als een Zwitsers uurwerk, totdat Wit hun leven binnen jongleert en geen hoed meer op zijn plek blijft…. Een voorstelling waar circus, dans, theater en magie moeiteloos in elkaar overlopen.

Fotocredit: Meggin Zondervan / Captain Sugar en the Monkey Puppets

Praktisch

De familievoorstelling Camouflage zie je a.s. woensdag 23 oktober in de Lourdeskerk op Scheveningen.  Er is een matinee (16.00 uur) en avondvoorstelling (19.30 u). De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Kaartjes koop je hier. De voorstelling maakt deel uit van festival De Betovering. Veel plezier!

 

Delen:


Bekijk op kaart

Camouflage: vrolijke familievoorstelling met circus, absurdisme en veel humor (5+, Club Lourdes aan Zee)

Lourdeskerk Scheveningen - Theater / Cultureel Centrum / Spiritueel Centrum, 2e Messstraat, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart