Deze zomervakantie in de bios: Casper & Emma op jacht naar de schat

Door Willemijn – Mijn dochter houdt van Casper en Emma, de Noorse vrienden die de leukste avonturen beleven. Inmiddels hebben we alle films gezien. Dus toen in de Pathé Kleuterbios laatst de nieuwste Casper en Emma draaide hebben we er een gezellige meisjesochtend van gemaakt bij Casper & Emma op jacht naar de schat.

Casper en emma

Piraten op schattenjacht

De nieuwste Casper en Emma film speelt zich af in de zomervakantie. Want de vrienden gaan een weekje bij opa in zijn Noorse strandhuis logeren. Dat zomerhuis staat op een van de Noorse eilanden, dus je ziet heel veel mooiste landschappen. Al snel blijkt dat opa deze keer een centrale rol heeft. Want 60 jaar geleden heeft hij samen met zijn beste vriend Alfred een schat begraven. Omdat Alfred naar Engeland is verhuisd (wat opa niet wist), hebben de twee jongens en later vrienden, elkaar nooit meer gezien. Nu wil het toeval dat Casper deel één van de schat opgraaft. Wat opa nooit heeft geweten is dat Alfred niet een schat op het eiland heeft achtergelaten, maar een heel spoor van schatten. Natuurlijk zijn de piraten Casper en Emma, samen met Welpje en mevrouw Konijn zo dapper én slim om alle schatten te zoeken…

Casper en Emma

Casper en Emma

Lekker aan het puberen

De film is voor kinderen zeker een aanrader. Maar ook voor volwassenen is het vermakelijk. Zo zit grote zus midden in de puberleeftijd, met alle pubergrillen en problemen die daar bij horen. Ook kan ik erg genieten van het Noorse landschap. En het verhaal is voor kinderen leuk en voor ouders in ieder geval niet saai. Ik vind deze film dan ook fijner dan de vorige (Casper en Emma maken theater). Dus heb je de komende dagen, weken zin in een leuke kinderfilm, dan zou ik deze film zeker overwegen.

Casper en Emma

Praktisch

Deze film draait momenteel o.a. in Filmhuis Den Haag. Ook in het fijne, kleine filmhuis in Delft, Lumen, kun je gaan genieten van deze kinderfilm.

Casper en Emma

Delen:


Bekijk op kaart

Deze zomervakantie in de bios: Casper & Emma op jacht naar de schat

Pathé Buitenhof, Buitenhof, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart