Ranja en Rosé deal: met 25% korting naar het Groot Kerstcircus Den Haag. Bestel nú je tickets

Door Willemijn – Het lijkt nog ver weg: kerstmis… Maar voor je het weet is het zover. Eén van de hoogtepunten van kerstmis is bij ons een bezoek aan het Groot Kerstcircus. Ook dit jaar kun je vanaf 22 december – voor de 20e keer – genieten van dit spektakel op het Malieveld in Den Haag. Extra leuk daarbij is, dat Ranja en Rosé als partner van het Groot Kerstcircus haar volgers blij mag maken met een tijdelijke korting van tenminste 25% op de ticketprijs. Dat is dus niet alleen leuk; maar ook extra voordelig. Kinderen kunnen al naar binnen voor € 11,50 en een volwassene voor € 15,50.

Groot Kerstcircus Den Haag 2

Groot Kerstcircus Den Haag 2018: artiesten vanuit de hele wereld om de hoek

Vanaf medio december verrijst er op het Malieveld in Den Haag één van de grootste circustenten van Europa. Vanaf zaterdag 22 december tot en met zondag 6 januari is dit de plek voor het Groot Kerstcircus Den Haag. En dat belooft wat!

Wat kun je o.a. verwachten? Het wordt spectaculair. Héél spectaculair. In het Wheel of Death zie je de broers Barnum en Bailey ongelofelijk stunts uithalen. Op grote hoogte lopen ze in een draaiend rad; aan zowel de binnen- als buitenkant. In de legendarische Globe of Death zie je hoe motorrijders rondjes rijden boven, onder, naast, voor én achter elkaar. Terwijl er nauwelijks ruimte is beproeven ze de zwaartekracht…

En wat dacht je van het gezelschap ‘Magic chic Unique’. Een explosie van magie, dans en fantasie met fantastische spectaculaire effects. Niets is wat het lijkt bij deze betoverende act. Ze behoren bij de wereldtop en werkten voor o.a. Disneyland, en Tivoli Park Kopenhagen. Maar naast dit spektakel zijn er natuurlijk ook clowns, koordansers en komt er een vreselijk sterke man… Kortom: een middag of avond vol met vermaak.  Meerdere artiesten zijn internationaal bekroond en soms nog niet eerder in Nederland te zien geweest.

 Ranja en Rosé voordeel – nu € 5,00 korting per ticket

Heb je nog geen kaarten voor het Groot Kerstcircus Den Haag? Ranja en Rosé mag je ze nu met € 5,00 ‘Ranja en Rosé korting’ per ticket aanbieden. De korting geldt alleen op de kaarten van € 20,50 voor een volwassene en €16,50 voor een kind. Je krijgt dus 25% korting op deze kaarten. Met deze korting kun je dus voor een heel aangename prijs genieten van deze wereldse circusshow.

Bestel ze op onze speciale bestelpagina.  Let op: dit voordeel geldt voor een beperkt aantal plaatsen, dus zorg dat jij snel met korting bestelt.

Fotocredits: Groot Kerstcircus Den Haag 

Deze tip is objectief gekozen. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld.

Delen:


Bekijk op kaart

Ranja en Rosé deal: met 25% korting naar het Groot Kerstcircus Den Haag. Bestel nú je tickets

Den Haag, Malieveld, Centrum, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart