Cirque Moustache in het Zuiderpark – dat zit wel snor – Ranja en Rosé

Door Willemijn – Er is een circus in de stad….dat wil je toch niet missen? Wij in ieder geval niet, want vanaf kleins af aan ben ik dol op circus. De tent, de sfeer, de piste en de variatie aan meestal prachtige en soms grappige acts. En nu we tegenwoordig geen dieren in het circus meer mogen hebben, is het alleen maar spannender geworden. Want nu moeten de artiesten nog meer mooie trucs verzinnen om ons te kunnen boeien. En van zo’n circus, vol mooie acts, kun je in het Zuiderpark gaan genieten, met Ranja en Rosé korting.

Circus in het Zuiderpark

Komende week kunnen we gaan genieten van een echt circus in een echte circustent in het Zuiderpark! Want het Zuiderparktheater presenteert de eerste editie van het Zuiderparktheater Circus Festival. Tijdens dit Festival kunnen kinderen deelnemen met een circusworkshop van een aantal dagen (30 juli t/m 3 augustus), is er een voorstelling van Pico en Paco, maar als afsluiter van het festival is het showtime! Want hooggeëerd publiek…op 3 augustus treden de kinderen uit de Circusworkshop en Cirque Moustache op in één grote circusvoorstelling. En die wil je niet missen!

circus festival Zuiderpark

Cirque Moustache, dat zit wel snor

Cirque Moustache is een Utrechts circus dat pas sinds 2013 op tournee gaat door Nederland. Dit kleinschalige circus, bestaande uit een groep jonge enthousiaste artiesten. Samen zorgen ze, in een klassieke uitstraling dat je verleid wordt om in een andere wereld te stappen. Vanaf het galmende ‘hooggeëerd publiek’ van de directeur vergeet je voor een moment alles buiten de tent om je over te geven aan een wereld vol sterke mannen, beeldschone koorddanseressen en ouderwets grappige clowns.  En ook voor de voorstelling is het een feestje om naar dit circus te gaan. Want de artiesten staan al vanaf 17 uur voor je klaar om je op een vrolijke, enthousiaste en gezellige manier te ontvangen.

circus festival Zuiderpark

Hoe ziet de avond er uit?

Op donderdag kun je gaan genieten van een heerlijke circusavond. Vanaf 17 uur ben je al welkom voor een daverend en persoonlijke ontvangst door de artiesten. Vanaf 18 uur staat er een gezellig circusmaaltijd voor je klaar (niet bij de toegangsprijs inbegrepen) en om 19 uur galmt de stem van de spreekstalmeester door de tent om iedereen welkom te heten bij deze waanzinnige voorstelling met de circuskinderen in het voorprogramma.

circus festival Zuiderpark

Met Ranja en Rosé korting naar het circus

Met de code Ranjazomer2017 krijg je als je online kaartjes koopt 1 euro korting per kaartje. Deze aanbieding geldt niet als je de kaartjes bij de kassa koopt. En op de dag zelf bij de kassa kopen is überhaupt niet verstandig, want deze voorstelling is zó leuk dat je dan het risico loopt dat het uitverkocht is.

 

 

Delen:


Bekijk op kaart

Cirque Moustache in het Zuiderpark – dat zit wel snor – Ranja en Rosé

zuiderpark

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart