Ranja en Rosé voordeel: met korting naar het Groot Kerstcircus Den Haag

Door Willemijn – Naar het circus met kerst is voor mij een beetje jeugdsentiment. Met mijn opa ging ik als kind ook bijna jaarlijks naar het circus in de kerstvakantie. Het waren heerlijke uitstapjes tijdens de ‘donkere dagen’ aan het einde van het jaar. Ik herinner me de spanning en ‘magie’ van een grote circustent die al van veraf zichtbaar was. Maar ook de hele entourage om het circus heen vond ik toen en vind ik nog steeds heerlijk. Denk aan de mooi geschilderde circusvrachtwagens, een feestelijk verlichte tent in het donker én aanplakbiljetten voor het circus door de hele stad. Ik vind het dan ook bijzonder om in de kerstvakantie mijn eigen kinderen mee te kunnen nemen naar het Groot Kerstcircus. Om hen ook een beetje de betovering van het circus te laten beleven. Vorig jaar waren we er ook. We genoten van hilarische clowns, prachtige paardendressuur en bloedstollende trapeze acts. Het Groot Kerstcircus Den Haag 2017 belooft nog veel grootser te worden.

Groot Kerstcircus Den Haag 2

Groot Kerstcircus Den Haag 2017: artiesten vanuit de hele wereld om de hoek

Vanaf medio december verrijst er op het Malieveld in Den Haag één van de grootste – gloednieuwe –  circustenten van Europa. Vanaf vrijdag  22 december – 7 januari is dit de plek voor het Groot Kerstcircus Den Haag. En dat belooft wat. Er komen onder meer basketballende acrobaten, een spectaculaire lasershow, een illusionistenshow waarin razendsnel van kostuums gewisseld wordt; een merkwaardige onmenselijk lenige ‘poppendanser’, clowns, etc. Meerdere artiesten zijn internationaal bekroond en vaak nog niet eerder in Nederland te zien geweest. Kortom: een show van wereldformaat hiér in Den Haag.

Groot Kerstcircus Den Haag 1

 Ranja en Rosé voordeel op je toegang – nu € 7,50 per ticket

Heb je nog geen kaarten voor het Groot Kerstcircus Den Haag? Ranja en Rosé mag je ze nu met € 7,50 ‘Ranja en Rosé korting’ per ticket aanbieden. Bestel ze op onze speciale bestelpagina.  Met deze korting kunnen kinderen (3-11 jaar) al voor € 9,00 naar een voorstelling en betalen volwassen slechts € 13,00 voor een plekje in de tent. Let op: dit voordeel geldt voor een beperkt aantal plaatsen, dus zorg dat jij ze snel met korting bestelt!

Groot Kerstcircus Den Haag 3

Groot Kerstcircus Den Haag 4

Fotocredits: Groot Kerstcircus Den Haag – 2017/2018 editie.

 

Deze tip is objectief gekozen. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld.

Delen:


Bekijk op kaart

Ranja en Rosé voordeel: met korting naar het Groot Kerstcircus Den Haag

Den Haag, Malieveld, Centrum, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart