Theatertip – ‘De wereld & Ko’ (8+): Een heel leven verzinnen  (vrijdag 15 maart – Theater aan het Spui)

Door Willemijn – Aankomende vrijdag zie je in Theater aan het Spui de familievoorstelling ‘De wereld & Komet Tijn Docter en Minne Koole. Een fantasievolle, stoere en muzikale zoektocht naar de waarheid achter de vraag: wat is er gebeurd met Ko’s moeder? Een voorstelling die erg goede beoordelingen krijgt. Ook is hoofdrolspeler Minne Koole door de Volkskrant uitgeroepen tot ‘acteertalent van het jaar’ (2019).

De wereld & Ko - fotograaf Sanne Peper

De wereld & Ko – fotograaf Sanne Peper

Wat is er gebeurd met mama?

De hoofdpersonen in ‘De Wereld & Ko’ zijn Ko en zijn vader.  De Grote Ko-show staat op het punt te beginnen…. De camera draait en er klinkt een daverend applaus wanneer Ko de studio (zijn slaapkamer) binnen loop. In ‘De wereld & Ko’ ontvouwt zich tussen vader en zoon een wervelend rollenspel vol grapjes, typetjes en vragen. Ko wil nu eindelijk wel eens weten wat er met zijn moeder is gebeurd. Papa durft het niet te vertellen en Ko fantaseert zijn eigen werkelijkheid bij elkaar. Kun je een heel leven verzinnen? Het rollenspel dat vader en zoon spelen, is leuk én knap. Met simpele voorwerpen zoals kartonnen dozen en knutsels van huis-tuin-en-keuken-spullen maken ze hun fantasie tot werkelijkheid. Krijgt Ko antwoord op zijn vraag?

De wereld & Ko - fotograaf Sanne Peper

De wereld & Ko – fotograaf Sanne Peper

Praktisch

‘De wereld & Ko’ is een productie van STIP theaterproducties, in regie van Belle van Heerikhuizen. Veelvuldig bekroond kinderboekschrijver Gideon Samson schreef de theatertekst. Je ziet deze voorstelling  vrijdag 15 maart a.s. vanaf 19.30 uur in Theater aan het Spui. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf acht jaar. Kaartjes koop je hier. Veel plezier!

Theater aan het Spui

Delen:


Bekijk op kaart

Theatertip – ‘De wereld & Ko’ (8+): Een heel leven verzinnen  (vrijdag 15 maart – Theater aan het Spui)

Theater aan het Spui, Spui, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart