Drakenkoek: een spannende muzikale voorstelling met het Residentie Orkest over een betoverende drakenreis (zat. 16 maart)

Uitjes

Door Willemijn – Heb je wel eens gedacht aan het bezoeken van het Residentie Orkest met je kinderen? Ik deed dat recentelijk en bezocht de voorstelling ‘Puls en Ritme’: klassiek voor kids mét een knipoog. Het was erg leuk. Op zaterdag 16 maart heb je opnieuw de kans om kennis te maken met of opnieuw te genieten van het Residentie Orkest – op een hele speciale manier. Op 16 maart kun je in Theater de Nieuwe Regentes namelijk naar het spannende, leuke en bovenal muzikale vertelling ‘Een betoverende Drakenreis’.

Puls en ritme

Draak Rex

In het verhaal ‘Een betoverende Drakenreis’ hoor, zie en mag je zelfs zélf mee doen aan de sprookjesachtige vertelling over Draak Rex. Als Rex de draak al zijn boeken uit heeft, weet hij veel van de wereld maar nog niets over zichzelf. Per luchtballon reist hij naar het verre Platland. Daar gaat Rex bij een bakker werken en bakt hij Drakenkoek in de vorm van letters. Het begin van een spannende ontdekkingsreis. En terwijl dit verhaal vertelt wordt. Hoor je voortdurend het Residentie Orkest spelen. Dit maakt deze vertelling extra bijzonder en zelfs een beetje fabelachtig en mysterieus.

Klassiek voor Kids

Drakenkoek is een heerlijke verhaal- en muziekochtend in één. Je kinderen ervaren op een leuke en toegankelijke manier hoe leuk (klassieke) muziek is.  Er zijn twee voorstellingen van Drakenkoek: één om 11.00 uur (bijna vol) en één om 13.00 uur. Kaarten bestel je hier. De adviesleeftijd is 4+. Veel plezier. En o ja… pas op voor draken!

 

Delen:


Bekijk op kaart

Drakenkoek: een spannende muzikale voorstelling met het Residentie Orkest over een betoverende drakenreis (zat. 16 maart)

Theater De Nieuwe Regentes, Weimarstraat, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart