Bezoek in de meivakantie Efteling topmusical ´De Sprookjessprokkelaar´ – Zuiderstrandtheater (zo 28 april)

Door Willemijn – Op zondag 28 april doet de nieuwste vijf-sterren musical van de Efteling ‘De Sprookjessprokkelaar’ Den Haag aan. Die middag kun je deze musical bezoeken in het Zuiderstrandtheater om 13.30 uur of 16.00 uur. De Efteling heeft inmiddels een naam opgebouwd met haar musicals. Het zijn musicals van hoog niveau: goede verhaallijnen, prachtige muziek en – hoe kan het ook anders bij de Efteling – fabuleuze kostuums! Omdat deze musical maar één dag te zien is in Den Haag, is dit je kans om dicht bij huis te genieten van ‘de Sprookjessprokkelaar’.  Wij zagen hem al elders in het land en genoten.

Foto credits: de Efteling

Musical op basis van het beroemde kinderboek

De Efteling musical De Sprookjessprokkelaar is gebaseerd op het beroemde kinderboek van Paul van Loon en (Prinses) Laurentien van Oranje. Net als elk sprookje begint dit sprookje als volgt: ‘Er was eens een meisje met de naam Sterre. Ze woonde met haar opa aan de rand van het donkere bos. Als Sterre haar enige boek letterlijk heeft stukgelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in een verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen die gelezen én verteld moeten worden. Vindt Sterre de juiste deur? En wat zit er achter al die andere deuren? En wie is toch die Sprookjessprokkelaar?’ De Sprookjesprokkelaar bevat alle elementen van een goed sprookje: spanning, avontuur en bijzondere (sprookjes)figuren. Mijn kinderen genoten vanaf het puntje van hun stoel. Of dit sprookje ook goed afloopt verklap ik natuurlijk niet.

Efteling - Sprookjessprokkelaar de musical (rechtenvrij) 5

Fotocredits: de Efteling

Tien Haagse kids op het toneel

Extra bijzonder aan deze prachtige musical is de cast. Die bestaat niet alleen uit professionele acteurs en actrices, maar ook uit tien Haagse kinderen (met hun opa of oma). Tijdens de twee voortellingen in Den Haag vervullen ze een gastrol. Je ziet ze zo nu en dan op het toneel in de entourage van de Sprookjessprokkelaar.

 

Fotocredits: de Efteling

Bestel nu je kaartjes

Heb jij ook zin om tijdens de meivakantie samen met je zoon of dochter te genieten van deze prachtige, spannende en mooie familiemusical? Bestel dan nu hier je kaartjes. De musical wordt opgevoerd in het Zuiderstrandtheater. Er zijn twee voorstellingen: om 13.30 en 16.00 uur.  Tickets zijn te koop vanaf 15 euro per persoon. Veel plezier!

Fotocredits: de Efteling

Delen:


Bekijk op kaart

Bezoek in de meivakantie Efteling topmusical ´De Sprookjessprokkelaar´ – Zuiderstrandtheater (zo 28 april)

Zuiderstrandtheater, Houtrustweg, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart