Ferdinand – een heerlijke familiefilm voor de kerstvakantie – Pathé

Door Willemijn – Nog een weekje en dan begint de kerstvakantie. Een periode waarin tal van leuke nieuwe familiefilms in de bioscoop verschijnen. En met de donkere dagen voor kerst en het regenachtige weer is het nu ook een heerlijke periode voor een bezoek aan het filmtheater. Eén van de grootste kerstfilms voor het hele gezin is zonder twijfel de Disney-Pixar kaskraker Coco. Sinds dit weekend is daar een geduchte ‘concurrent’ bij gekomen. Afgelopen zaterdag bezocht ik samen met mijn kinderen Pathé Buitenhof, voor de nieuwe animatiefilm ‘Ferdinand’, een heerlijke film voor het hele gezin. Wij vinden Ferdinand een groot succes en een echte aanrader voor jong en oud.

Ferdinand - Copyright Blue Sky Studios, Davis Entertainment, 20th Century Fox Animation

All rights: Ferdinand – Blue Sky Studios, Davis Entertainment, 20th Century Fox Animation

Ferdinand – een stier anders dan de rest

Animatiefilm Ferdinand vertelt het verhaal van de stier Ferdinand. Ferdinand is anders dan veel van de stieren om hem heen. In tegenstelling tot zijn vrienden, wil hij niet vechten tegen een stierenvechter en daarmee beroemd worden. Ferdinand is een lieve zachtaardige stier die begaan is met de dieren, planten en bloemen om hem heen. Helaas woont hij op ‘Casa del Toro’ een grote boerderij waar de stieren worden klaargestoomd voor een leven in de schijnwerpers als prooi voor dé toreador. Als Ferdinands vader als stier omkomt bij een stierengevecht is voor Ferdinand de maat vol. Hij weet te ontsnappen van de stierenboerderij. Maar dan begint er een doldwaas, spannend en ontroerend avontuur waarin Ferdinand diverse nieuwe vrienden maakt, maar ook behoorlijk in de problemen raakt. Een échte kinderfilm over hoop, liefde, vriendschappen en de ‘les’ dat je je ‘stierlijk’ kunt vergissen als je enkel op iemands uiterlijk afgaat….

Ferdinand2 - Copyright Blue Sky Studios, Davis Entertainment, 20th Century Fox Animation

All rights: Ferdinand – Blue Sky Studios, Davis Entertainment, 20th Century Fox Animation

Pathé Buitenhof – filmtheater met klassieke grandeur

Wij zagen Ferdinand in Pathé Buitenhof. Een prachtige bioscoop, met grandeur en de uitstraling van een klassiek filmtheater. Dit wordt nog versterkt door het mooie grand café direct na de entree. Maar ook de rode vloerbedekking en heerlijke pluche stoelen maken je bezoek tot een feestje. Het feit dat het Buitenhof momenteel prachtig verlicht is met mooie kerstlichtjes maakt je bezoek extra feestelijk.

Pathé kidscorner

Pathe

Praktisch

Ferdinand is te zien in zowel de originele Engelse versie (met Nederlandse ondertitels) als in een Nederlands gesproken versie. Met kleine kinderen die nog niet zelf lezen is deze laatste versie vanzelfsprekend de beste keuze. Ferdinand is te zien in zowel Pathé Buitenhof als ook in Pathé Scheveningen en Pathé Spuimarkt. Kinderen kunnen met een Pathé Kinderticket al voor € 5,00 naar de film. Ook tijdens de Kerstvakantie.

Winactie: maak kans op 2x twee tickets

Wil jij met jouw kinderen ook naar Ferdinand? Dat kan! Ranja en Rosé mag 2x twee tickets weggeven voor deze leuke familiefilm. Om te winnen:

– Like je Ranja en Rosé, en

– Vertel je onder de Facebook posting waarom jij wilt winnen.

De winactie loopt tot en met woensdag 20 december. Donderdag 21 december maken we op onze Facebookpagina de winnaars bekend. Wil jij je win kans verdubbelen? Deel onze Facebookposting dan ook op je eigen tijdlijn. Veel succes!

Deze tip is objectief gekozen. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld.

 

Note: all rights/ alle rechten ‘Ferdinand‘: Blue Sky Studios, Davis Entertainment, 20th Century Fox Animation.

Delen:


Bekijk op kaart

Ferdinand – een heerlijke familiefilm voor de kerstvakantie – Pathé

Pathé Buitenhof, Buitenhof, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart