Fly me to the Moon in het Omniversum – een superleuke animatiefilm

Door Willemijn – Zondag zijn mijn zoon, dochter en ik naar het Omniversum geweest. En deze keer niet naar een van de prachtige natuurfilms, maar naar een leuke, leerzame tekenfilm. Namelijk naar ‘Fly me to the moon’. En dat is echt een aanrader om in de voorjaarsvakantie te doen. Wij hebben genoten en wat ons betreft is het voor het Omniversum zeker een aanrader om vaker dit soort spannende én leerzame tekenfilms voor kinderen te draaien.

Spannende animatiefilm over de ruimte

Fly me to the Moon gaat over drie jonge vliegjes, de ondernemende Nat, de slimme IQ en de grappige Scooter. Zij maken hun droom waar door stiekem mee te vliegen met de eerste reis naar de maan, waarin de astronauten Armstrong, Aldrin en Collins de magische eerste stap op de maan zetten. De drie vliegjes komen voor veel spannende uitdagingen te staan die de reis in gevaar brengen, maar misschien ook wel redden?

Een levensechte landing op de maan

De personages zijn vrolijk en schattig tegelijk. Ze zijn mooi getekend en de details zijn voor kinderen en ouders soms heel grappig. Het verhaal is voor kinderen vanaf een jaar of 4 heel goed te volgen. Daarnaast is het zien van een tekenfilm in het Omniversum écht een ervaring. Overal om je heen zie je de film. De raketten vliegen vlak voor je neus langs. De landing op de maan is bijna alsof je zelf in de maanlander zit. En als kind leer je ook nog het een en ander, want de lancering van Apollo 11 is echt gegaan zoals in de film. Maar of er écht vliegen mee hebben gevlogen? Dat zullen we nooit echt weten.

Fly me to the Moon is een grappige en spannende film voor het hele gezin en is Nederlands (en ook een beetje Vlaams) gesproken.

Fly me to the moon - zaal

Bij ons bezoek zat de zaal helemaal vol. Dus wil je zeker weten dat jij Fly me to the Moon kunt zien? Reserveer dan kaartjes bij het Omniversum.

Delen:


Bekijk op kaart

Fly me to the Moon in het Omniversum – een superleuke animatiefilm

Omniversum, President Kennedylaan, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart