Smile! Het is tijd voor een fotoshoot bij Shoots & More

fotoshoot moeder en kind
Uitjes

Uiteraard ben ik super trots op mijn drie kinderen. Ik kan ook echt blij worden van mooie foto’s. Zelf maak ik graag foto’s, meestal buiten. Die zijn best mooi, maar nooit helemaal naar wens. Meestal sta ik er zelf niet op (ik maak immers de foto) of kijkt een van de kinderen de verkeerde kant op, of heb ik niet gezien dat ze pal naast een lelijke prullenbak stonden. Er is altijd iets niet helemaal goed. Daarom hebben wij onszelf getrakteerd op een professionele fotoshoot om onszelf en ons gezin vast te leggen. En dit cadeautje voor het hele gezin past helemaal bij moederdag.

(Bijna) niets is te gek

Wij zijn naar Shoots & more geweest. Deze fotostudio in het centrum van Den Haag heeft een grote studio waar je vrijblijvend een fotoshoot kunt boeken. In de studio hangt een gemoedelijke sfeer. Na een kopje koffie, legt de fotograaf kort uit wat de bedoeling is. Zij informeert ook of de sessie nog een speciaal doel heeft, zodat ze daar rekening mee kan houden met het maken van de foto’s. En dan begint de fotoshoot. Er is veel mogelijk, dus alleen de kinderen of met het hele gezin, casual en zakelijk, omkleden, speelgoed er bij, feestversiering, in je eentje of juist met 18 mensen tegelijk. En terwijl de sfeer steeds losser wordt, worden de foto’s ook steeds leuker. fotoshoot

Wat is het kiezen van de mooiste foto moeilijk

Een dag of vijf na de shoot zijn de foto’s klaar en kun je ze komen bekijken. Wat is dat moeilijk kiezen! Oh wat heb ik getwijfeld! Want bijna alle foto’s waren leuk en op de ene foto stond de jongste weer zo schattig, terwijl de andere foto de oudste zo lief lachte. Na heel wat wikken en wegen is de keuze gemaakt. En inmiddels hebben wij een grote lijst met foto’s in huis hangen met mooie, professionele foto’s van de kinderen en elke keer als ik hem zie bekruipt mij een gevoel van trots.

Hoe werkt het?

Je betaalt eenmalig voor de shoot. Daarvoor krijg je de mooiste foto, die je zelf uitkiest, afgedrukt op 30 x 40 formaat. Voor de foto’s die je naast die ene mooie uitkiest betaal je extra. Van de gekozen foto’s krijg je een fotoboekje om de foto’s aan iedereen te laten zien en alle gekozen afdrukken ontvang je digitaal. Ze zijn dan dus van jou en je kunt ze gebruiken waarvoor je wilt.

fotoshoot moederdag

Win een gezinsshoot

Ook jij kunt zo’n leuke fotoshoot beleven! Want Ranja en Rosé mag van Shoots & More in Den Haag een fotoshoot voor het hele gezin weggeven. Hoe kun je winnen?

  • Like Ranja en Rosé
  • Laat onder de Facebook post weten waarom jij graag wilt winnen

De fotoshoot geeft je de mogelijkheid om in de komende 3 maanden mooie foto’s te laten maken. Je krijgt de fotoshoot en 1 foto op het formaat 30×40 cm. Wil je meer foto’s dan kun je die zelf bijkopen. Je bepaalt dat pas als je alle foto’s hebt gezien tijdens de presentatie.

Deze winactie loopt van zondag 14 mei tot en met dinsdag 16 mei. Op woensdag 17 mei  wordt de prijswinnaar bekend gemaakt via Facebook.

De foto’s in het artikel zijn beschikbaar gesteld door Shoots& More. 

Delen:


Bekijk op kaart

Smile! Het is tijd voor een fotoshoot bij Shoots & More

Shoots & More - Fotograaf Den Haag, Fluwelen Burgwal, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart