‘De Gelaarsde Kat’ – prijswinnende Efteling musical- zondag 11 februari – Zuiderstrandtheater

Door Willemijn – Op Ranja en Rosé schrijven we over over de leukste Haagse hotspots voor kids & ouders: uitjes, eten en shoppen. Aankomend weekend is er een uitje dat ik beslist onder je aandacht wil brengen, namelijk de Efteling musical ‘De Gelaarsde Kat’ in het Zuiderstrandtheater. Een prachtige musical voor het hele gezin. Wij hebben de musical al eerder dit jaar gezien. Het is een echte aanrader! Lees snel waarom je aanstaande zondag deze musical in het Zuiderstrandtheater wilt gaan zien.

Prijswinnend kinderplezier

Vorig jaar bezocht ik met mijn gezin de Efteling musical Pinokkio. Ik was toen onder de indruk van deze voorstelling: een mooi decor, prachtige kostuums en een wervelende show. Echt met liefde en aandacht gemaakt. Je ziet dat de Efteling weet hoe je sprookjes over (en op) de bühne brengt.  Ook mijn kinderen vonden het een heerlijke voorstelling. Nu komt de Efteling dus met opvolger De Gelaarsde Kat naar Den Haag. De musical won al de prijs voor de beste jeugdvoorstelling. Ik zag de musical enige weken geleden in Rotterdam en was ook nu prettig verrast: De Gelaarsde Kat is écht een prachtige musical die leuk is voor het hele gezin.

Fotocredits: Efteling

Molenaarszoon of markies?

In deze sprookjesmusical zie je het bekende sprookje van de excentrieke (gelaarsde) kat en de arme molenaarszoon. In ruil voor kleren en leren laarzen, mag de molenaarszoons alles wenen wat hij maar wil. Alles! De kat krijgt zijn kleren en laarzen, maar houdt deze zich vervolgens aan zijn woord…..?

Duizend verschillende kinderen

De grote mensen in de musical zijn natuurlijk echte acteurs. Meer er is ook een grote groep kinderen die in de musical een rol mag vertolken. Naast een vaste ‘kindercast’ hebben in elke voorstelling ca. 20 nieuwe kinderen een kleine gastrol. Zij spelen eenmalig een klein rolletje. Voor kinderen dé kans om kennis te maken met toneelspelen. En met al die voorstellingen bij elkaar deden er al meer dan duizend verschillende kids mee aan deze musical.

Fotocredits: Efteling

Praktisch

Efteling musical De Gelaarsde Kat zie je aanstaande zondag 11 februari in het Zuiderstrandtheater in Den Haag. Er zijn twee voorstellingen; om 13.30 en 16.00 uur. Met name voor deze laatste voorstelling zijn nog kaartjes beschikbaar, wat als voordeel heeft dat er nog plaatsen relatief dicht bij het podium beschikbaar zijn. Voor meer informatie en tickets kijk je op de site van het Zuiderstrandtheater. Veel plezier!

Delen:


Bekijk op kaart

‘De Gelaarsde Kat’ – prijswinnende Efteling musical- zondag 11 februari – Zuiderstrandtheater

Den Haag, Zuiderstrandtheater, Vissershaven, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart