Op avontuur in het Haagse bos met de ‘Haagse Bos app’

Haagse Bos app
Uitjes

Door Willemijn – Het Haagse bos kennen jullie natuurlijk allemaal. Ik kom er graag om even uit de drukte te zijn, te genieten van het groen. Of om lekker te spelen in speeltuin Robin Hood. Maar wist je ook dat het Haagse bos sinds kort een ‘Haagse bos app’ heeft met daarin drie leuke wandelroutes/ speurtochten door dit mooie bos? Wij gingen op avontuur en genoten van deze mooie app.

Haagse Bos app

Speuren naar de ooievaars

In de Haagse Bos app kun Je kunt kiezen uit drie routes: ‘het hele Haagse Bos’, ‘Koekamp zijde’ of de ‘Paleis zijde’. Nadat je je keuze hebt gemaakt kunnen jij en je kids starten met speuren. Wij kozen voor zijde Koekamp en begonnen met een opdracht in de speeltuin: ‘zoek de kabelbaan en slinger door het Haagse Bos’. Wat mijn kids betreft een super start. Op een interactieve kaart zie je waar de ‘ooievaars’ verstopt zijn. Zodra je een ooievaar bereikt, opent er een vraag in je scherm. Daarbij heb je de keuze uit drie niveaus in moeilijkheid. De vragen zijn leuk en gaan natuurlijk over het Haage Bos en wat daar allemaal te doen en te vinden is.

Haagse Bos app

Haagse bos

Praktisch

De Haagse Bos app kun je gratis downloaden in de app store (zowel Google als Apple). Vervolgens start je hem op zodra je in het Haagse bos bent. Plezier verzekerd!

Haagse bos

Delen:


Bekijk op kaart

Op avontuur in het Haagse bos met de ‘Haagse Bos app’

Haagse Bos, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart