Het nut van tantes in Theater aan het Spui (11 jan)

Het nut van tantes
Uitjes

Theater aan het Spui heeft een leuke familievoorstelling voor kinderen vanaf 6 jaar aankomende week: Het nut van tantes. Woensdag 11 januari spelen twee mannen, Servaes Nelissen en Pieter Tiddens, echte tantes. En mannen die vrouwen spelen is voor kinderen natuurlijk al grappig. Maar ook het verhaal gaat zorgen voor een heel fijne middag. De voorstelling is voor kinderen leuk en voor ouders herkenbaar. Want iedereen heeft toch wel een tante (of buurvrouw of vriendin van je moeder of….) die zo’n typische tante is?

Theater aan het Spui

De tantes geven een tuinfeest

Tante Neel en tante Pietje wonen samen, zonder man en zonder kinderen. Dat komt heel goed uit. Voor kinderen en mannen hebben ze het veel te druk. Met kibbelen over het nut van alles. Want wat nuttig is, daar kan je heel heerlijk ruzie over maken. Toch houden ze ook van elkaar. Als ze samen 110 jaar worden is dat een goede reden voor een groot tuinfeest. Juist die dag komt een van de twee met een heel schokkende boodschap.

Kinderen zijn écht welkom

Wij gaan graag naar een voorstelling bij Theater aan het Spui. Niet alleen omdat naar het theater gaan leuk is voor de kinderen, maar vooral ook omdat Theater aan het Spui er echt werk van maakt om er een fijne (kinder)middag van de maken. Zo kunnen kinderen knutselen, is er een fijne horeca, krijgen ze meestal wel een poster van de voorstelling mee en worden ze met een praatje op kinderniveau ontvangen. Ook als je nog niet zo vaak met de kinderen in het theater bent geweest is ‘Het nut van tantes’ echt een leuk uitje.

 

Deze tip is objectief gekozen. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding. 

Bij publicatie van dit bericht waren er nog kaarten voor de voorstelling ‘Het nut van tantes’ beschikbaar.

Delen:


Bekijk op kaart

Het nut van tantes in Theater aan het Spui (11 jan)

Theater aan het Spui, Spui, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart