Genieten van op en top Kerst in het tuincentrum

Uitjes

Door Priscilla – Een koude of regenachtige dinsdagmiddag, met een tweeling van 3 die er dan toch graag even uit wil. Wij maken dan altijd graag een uitstapje naar de Intratuin in ’s-Gravenzande. Zeker nu in de aanloop naar Kerst is het hier de moeite waard!

Ruim opgezet

De Intratuin in ’s-Gravenzande is een ruim opgezet tuincentrum. Als je binnen komt word je al helemaal blij van de leuke lifestyle producten. In de winkel is echt alles aanwezig om je huis en tuin met veel smaak in te richten.

Intratuin s Gravenzande Intratuin s Gravenzande

Het echte kerstgevoel

Als je rondloopt door de winkel, krijg je het echte kerstgevoel. De eerste stop maken we bij de “levensgrote” ijsberen. Deze ijsberen zijn het jaarlijks terugkerende hoogte punt in de winkel. Ieder jaar zijn er dezelfde beren, maar in een andere opstelling. De beren hebben een hoog knuffel gehalte en lijken nét echt! Vergeet dus vooral je foto toestel niet!

Intratuin s Gravenzande

Goed opletten, dan zie je de trein en nog veel meer!

Als je goed oplet, dan zie je de trein bovenop de winkelstellingen rondjes rijden. Verder kom je ook de dansende sneeuwpop tegen! Ook deze sneeuwpop wordt graag geknuffeld en gaat graag met je kids op de foto. Naast de dansende sneeuwpop vind je de “knutsel keet”. Een bouwkeet, die gevuld is met picknick tafels om aan te knutselen. Iedere woensdagmiddag worden er leuke knutsel activiteiten in de vorm van een workshop georganiseerd, tegen een kleine betaling van 2,50 inclusief limonade en wat lekkers. Kijk op internet of de vestiging bij jou in de buurt ook mee doet of kijk op de Facebookpagina van de Intratuin bij jou in de buurt  Reserveren van te voren is namelijk wel nodig en de workshop zitten snel vol. Ook organiseren zij diverse workshops voor volwassenen.

Intratuin s Gravenzande

Geweldige kerstdorpen, dieren en nog véél meer

Als je verder loopt door de winkel, zie je nog een bak gevuld met sneeuw van piepschuim. In deze bak ligt een op afstand bestuurbare auto, die je kunt besturen. Verder vind je verspreid door de winkel diverse kerstdorpen. Altijd leuk om even te kijken naar de schaatsende poppetjes, de skilift, de leuke dorpspleintjes en nog veel meer. Ook verkoopt de Intratuin ’s-Gravenzande échte dieren, dus bij de aquaria en knaagdieren, maken we altijd even een stop.

Intratuin s Gravenzande

Gezellig tuincafé en unieke terrastuin

Maar de leukste stop is toch wel bij het tuincafé van de Intratuin. Een groot café met een heel divers aanbod van heerlijke ambachtelijke broodjes, taartjes van de plaatselijke bakker, verse smoothies en natuurlijk ranja! Terwijl je geniet van je versnaperingen, kunnen de kids zich vermaken in de speelhoek in het restaurant. Daar vind je een tv, een kralensysteem aan de muur en diverse losse speelgoed items. Bij mooi weer kun je heerlijk zitten in de terrastuin, tussen de bunkers.

Intratuin s Gravenzande

Echte kerstbomen en kunst Kerstbomen

Er zijn nu natuurlijk volop echte kerstbomen te koop bij de Intratuin in ’s-Gravenzande. Maar heb je een allergie voor Naaldbomen of gaat je voorkeur uit naar een “nep” kerstboom, dan ben je hier ook aan het goede adres. De kunst kerstbomen, zijn namelijk niet van echt te onderscheiden.

Intratuin s Gravenzande

Deze tip is objectief gekozen. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding.

Delen:


Bekijk op kaart

Genieten van op en top Kerst in het tuincentrum

Intratuin 's Gravenzande, Monsterseweg, 's-Gravenzande, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart