Spring een gat in de lucht en win een Jump Party bij Jumpsquare Rijswijk

Jumpsquare Rijswijk
Uitjes

Door Willemijn – Mijn kids houden enorm van trampoline springen. In de tuin doen we dat zo nu en dan op een kleine trampoline. Maar waar laat je al die energie bij slecht weer? Of als je eens even écht wilt springen? Het antwoord is simpel: Jumpsquare Rijswijk, het ‘jump-centrum’ van Den Haag e.o. Dit indoor trampolinepark is één van de grootste in zijn soort in Nederland. Bij binnenkomst sprongen mijn kids een gat in de lucht – letterlijk!

Jumpsqure Rijswijk

Van springen naar ‘jumpen’

Bij Jumpsquare is trampoline springen verheven tot een kunst –  ‘jumpen’ genaamd. Dat is toch hetzelfde hoor ik je denken?! Nee, eigenlijk niet. Want bij Jumpsquare kun je meer dan simpelweg trampoline springen. Allereerst zijn er natuurlijk tientallen gewone trampolines in allerlei maten om lekker op te kunnen springen. Maar hier mag je ook ‘stuiteren’ (jumpen dus) op bijvoorbeeld je knieën of billen. Met opzwepende muziek in de zaal wordt dit een soort work-out waarbij je sport en plezier combineert. Nadat mijn kids hier hadden ‘warm gedraaid’ was het tijd voor wat nieuwe jump ervaringen.

Jumpsqure Rijswijk

Via de Bij Airbag en de trapeze naar de halfpipe

Bij de Big Airbag spring je vanaf een hoog blok – al dan niet met trampoline tussen-sprong – in een enorme, heerlijk zachte, reuzen airbag. In de seconden tussen sprong en landing kun je een salto of draai maken in de lucht. Hoewel de salto’s bij ons nog niet lukten (we moeten meer oefenen) vonden mijn kids het geweldig. Vervolgens probeerden we – boven een bad met grote zwarte foamblokken – over een strak gespannen lint te lopen. Hoewel het lopen over een draad ons goed af ging, is vallen hier een ‘feestje’. Je landt zacht in een enorme bak met vierkante schuimblokken. Andere toppers deze middag waren de trapeze (vanzelfsprekend ook boven een bak met zachte schuimblokken) en de ‘halfpipe’ een trampoline met links en rechts eveneens een schuine trampoline om allerlei kunsten en trucs uit te halen.

Jumpsqure Rijswijk

Sportieve inspanning én ontspanning

Bij Jumpsquare werken ze met toegang op basis van tijdsblokken. Bij binnenkomst koop je toegang voor 30, 60, 90 of 120 minuten. Je kunt op het halve of hele uur starten met een jumpsessie. Dus lang wachten hoef je niet. Voordeel hiervan is bovendien dat de toegang gedoseerd wordt en er dus voldoende ruimte is om lekker te springen. Op enkele schermen in de zaal zie je hoe lang jouw sessie (op basis van een gekleurd polsbandje) nog duurt en wanneer er dus nieuwe jumpers starten en jij dient te stoppen. Voor of na je jumpsessie kun je dan wat eten of drinken bij de horeca. Vanaf het terras heb je goed overzicht op alle springlocaties. Als ouder kun je dus ook besluiten hier plaats te nemen, terwijl je kids lekker springen en door de zaal rennen. Mijn kids vonden hun bezoek aan Jumpsquare veel te kort. Na één uur springen zag ik blije maar rood bezwete koppies. ‘Mama: wanneer mogen we weer?

Jumpsqure Rijswijk

Jumpen voor je (verjaardags)feestje? Ranja en Rose mag 2 Jump party’s weggeven

Bij Jumpsquare kun je ook een arrangement boeken om je verjaardagfeestje te vieren. Of gewoon zomaar, als je gaat jumpen met je kids en voordelig uit wilt zijn – inclusief eten en drinken.  Voor groepjes vanaf vier kinderen zijn er (mini) ‘Jump-party’s’ van 60, 90 of 120 minuten. Deze zijn er voor kleine kinderen (t/m 8 jaar) in de vorm van een ‘Mini Jump party’ en voor kinderen vanaf 8 jaar oud, in de vorm van een ‘Jump-Party’. Tijdens zo’n feestje mag je van alle faciliteiten gebruik maken in de jump-area. Wil jij eens ervaren hoe het is om te gaan jumpen bij Jumpsquare Rijswijk? Dat kan. Ranja en Rosé mag twee Jump-party’s van elk 60 minuten jumpen weggeven:

  • Eén Jump Party voor 6 kids – voor kids vanaf 8 (t.w.v. € 16,99 p.p. en dus € 102,00 in totaal): 6 kinderen (leeftijd 8 +) mogen een uur lang gratis jumpen, inclusief p.p. 1 frisdrank, friet en snack naar keuze. Begeleiding 18+ is gratis – mits deze niet zelf springt.
  • En één Mini-Jump Party voor 6 kids – voor kids tot 8 jaar (t.w.v. € 13,99 p.p. en dus € 84,00 in totaal): 6 kinderen (leeftijd 2-8 jaar) mogen een uur lang gratis jumpen, inclusief p.p. friet, snack naar keuze en waterijsje. Begeleiding 18+ is gratis en mag mee springen/ begeleiden.

Om te winnen: like je Ranja en Rosé op Facebook en vertel je onder de Facebook posting bij dit bericht waarom jij wilt winnen. Deze actie loopt tot en met donderdag 20 september. Vrijdag 21 september maken we de winnaars bekend.  Taggen en delen mag natuurlijk! Veel succes!

Jumpsqure Rijswijk

Reserveer direct

Kun je niet wachten en wil je direct gaan jumpen bij Jumpsquare Rijswijk? Reserveer dan hier direct je tickets. Je vindt Jumpsquare Rijswijk aan de Lange Kleiweg 1E in Rijswijk.

 

Delen:


Bekijk op kaart

Spring een gat in de lucht en win een Jump Party bij Jumpsquare Rijswijk

Jumpsquare Rijswijk, Lange Kleiweg, Rijswijk, Etelä-Hollanti, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart