Hooggeëerd publiek….Groot Kerstcircus Den Haag (editie 2016)

Uitjes

Een heel grote tent, steeds wisselende acts, opzwepende muziek, popcorn, spannende acrobaten, dieren en af en toe de grappen en grollen van een clown. Het circus. Als kind ging ik elk jaar met mijn opa naar het kerstcircus op het Malieveld. Heerlijk genieten van al het moois. En ook nu ga ik zodra er een circus in de stad is met de kinderen genieten. Want zowel mijn oudste zoon als mijn dochter hebben die liefde voor het circus van mij overgenomen. Dus het Groot Kerstcircus in Den Haag kan zeker niet ontbreken als Ranja en Rosé tip.

  

Motoren, acrobaten, koeien en kamelen

Ook dit jaar tijdens de kerstvakantie staat het Groot Kerstcircus op het Malieveld. Het wordt verzorgd door de beroemde internationale circusdynastie ‘Louis Knie’. Wij hebben het vorig jaar (2016) het circus bezocht. Wat hebben wij een geweldige middag gehad. Een fantastische show! De mooiste en leukste acts trekken aan je neus voorbij, zoals een voor kinderen grappige clown, een slangenmens, prachtige acrobatiek in de lucht, spelen en dansen met vuur, een voor ouders zeer grappige buikspreker en als klap op de vuurpijl een act met racende motoren. Daarnaast zijn er ook een aantal acts met dieren zoals paardendressuur, een koeienparade en een lama- en kamelenoptreden. En het beste nieuws is dat het dit jaar nog mooier, grootser en beter beloofd te worden. De variatie van acrobatiek, dieren en clowns, de indrukwekkende tent en de ronde, houten tribunes maakt dat dat heerlijke, ouderwetse circusgevoel direct bij je opborrelt. En dat is genieten.

 

Delen:


Bekijk op kaart

Hooggeëerd publiek….Groot Kerstcircus Den Haag (editie 2016)

Malieveld, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart