Falabella’s bij de Kinderboerderij Wassenaar

Uitjes

Door Eelke – Wat hebben wij genoten van de herfstvakantie: zo’n heerlijke week die voor je het weet volgepropt zit met allerlei activiteiten. Van theater- tot bioscoopbezoekjes, van Halloweenfeestjes tot logeerpartijtjes. En juist daarom vonden wij het extra leuk om weer eens back to basic te gaan: op naar de kinderboerderij!

De Kinderboerderij Wassenaar

De Kinderboerderij Wassenaar

Paradepaardje Falabella

Toen mijn twee lieve draken nog draakjes waren kwam ik zeker 2 keer per week bij de kinderboerderij bij mij in de buurt en kende ik het varken en de koeien zelfs bij naam. Maar nu ze wat ouder worden, kan ik de kinderboerderij gewoon voorbij fietsen zonder dat er luid geprotesteerd wordt vanuit de bakfiets. En toch werden mijn kinderen en ik enthousiast toen een goede vriendin mij op de Kinderboerderij Wassenaar wees. Dus weer of geen weer: wij gingen! Het leuke aan deze kinderboerderij is dat je de dieren zelf mag voeren. Naast kippen, geiten, cavia’s, schapen en een ezel, zijn er ook drie shetlandpony’s. En niet te vergeten het paradepaardje van de boerderij: twee falabella’s! Deze naam moest ik ook even googlen, maar het gaat om het kleinste paardenras ter wereld. Volgens mijn kinderen “zo cute”.

De Kinderboerderij Wassenaar

De Kinderboerderij Wassenaar

De Kinderboerderij Wassenaar

Speeltuin, tosti en iets lekkers

Van april tot oktober kun je op woensdagmiddag van 13.15-14.30 uur zelfs een ritje maken op de pony’s. Naast de boerderij is recent een gloednieuwe speeltuin geopend. Dus na al het geaai en gevoer, kunnen de kids ook nog even uitrazen. En mocht je zo’n leuke ochtend/middag nou helemaal goed willen afsluiten, kun je altijd nog een tostietje of wat anders lekkers bestellen. Dus regenlaarzen en oude kleren aan en gaan!

De Kinderboerderij Wassenaar

Deze tip is objectief gekozen. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding. 

Delen:


Bekijk op kaart

Falabella’s bij de Kinderboerderij Wassenaar

SWZ Zorg- en Kinderboerderij Wassenaar, Rodenburglaan, Wassenaar, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart