Kids koken bij Paagman bij het ‘Kinderkookcafé’

Uitjes

Door Willemijn – Boekhandel Paagman ken je natuurlijk. En ook het befaamde Kicking Horse Café aan de vestiging Fred heb je vast al eens bezocht. Je kunt er niet alleen heerlijk winkelen, koffiedrinken lunchen of zelfs dineren. Je kids kunnen er ook – op gezette tijden – meehelpen en leren koken in het Paagman Kinderkookcafé. Mijn keukenprins en –prinses trokken de koksschort aan en gingen aan de slag. Het resultaat mocht er zijn!

Paagman Kinderkookcafé

Leer koken bij Paagman

Natuurlijk kunnen je kids gewoon thuis leren koken door mee te helpen in de keuken. Dat is leuk, gezellig en ook nog eens handig. Maar nog leuker is het om eens mij te kijken met een professionele kok, en een kijkje te nemen in een echte grote restaurant keuken. Dat kan en mag bij het Kinderkookcafé van Paagman. Eén keer per maand opent Paagman haar deuren voor circa 10-12 kinderen om met elkaar te koken. Kinderen krijgen handschoenen aan; een schort aan en mogen diverse eenvoudige) gerechten bereiden. Het snijden, en (voor)bereiden vindt grotendeels plaats in een afgeschermde hoek van het restaurant. Natuurlijk mag je ook even de keuken in; maar omwille van de hygiëne blijft dat beperkt tot een kijkje.

Paagman Kinderkookcafé

Paagman Kinderkookcafé

Goede gezellige begeleiding

De begeleiding tijdens het Kinderkookcafé is in goede handen. Twee tot drie medewerkers van het Kicking Horse Café zijn voortdurend bij de kinderen. Ze leggen goed uit wat ze gaan maken wat de kids daarbij kunnen/ moeten doen. Ondertussen is er natuurlijk ook tijd voor een drankje en wat lekkers. Als ouder mag je niet bij de workshop blijven. Je kunt dus lekker twee uur gaan shoppen en/of koffiedrinken op de Fred. Ook geen straf. Na terugkomst wordt he verrast met enkele heerlijke maaltijd(componenten) die je allemaal mee naar huis krijgt in keurige kartonnen doosjes. Thuis kun je dus lekker nagenieten van een heerlijke middag kinderkokkerellen bij Paagman.

Kinderkookcafé

Praktisch

Om deel te nemen aan het Kindderkookcafé dien je je kind online aan te melden. Let op: het aantal plekken is beperkt. Deelname kost € 15,- per persoon. De minimale leeftijd voor deelname is 5 jaar.

Delen:


Bekijk op kaart

Kids koken bij Paagman bij het ‘Kinderkookcafé’

Paagman, Frederik Hendriklaan, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart