Kunst voor de kids en koffie voor jou in het Kunst & Kids Café

Kunst & Kids Café - Ranja en Rosé
Uitjes

Door Willemijn – Al een aantal weken zie ik berichtjes voorbij komen dat het Kunst & Kids Café in Den Haag geopend gaat worden. En als moeder van drie kids, geïnteresseerd in kunst en schrijver van Ranja en Rosé kan ik dit berichtje niet naast mij neerleggen. Dus stapten we zondaag op de ‘lange fiets’ en reden we naar de opening van het Kunst & Kids Café. En dat was een heel goede keus voor deze zondagmiddag. Want wat een leuk concept is er neergezet.

Kunst & Kids Café - Ranja en Rosé (1)

Elkaar ontmoeten

Het Kunst & Kids Café is een plek voor ouders om elkaar te ontmoeten, maar ook voor kinderen om met elkaar te spelen. Om het voor de ouders aantrekkelijk te maken staat er een (semi)professionele, barista-waardige machine voor een heerlijke koffie en worden er lekkere ontbijtjes verkocht. Maar ook de inrichting met een gezellige ontmoet-tafel en lekkere banken in de hoek zijn fijn om even te onthaasten of te sparren en te kletsen met andere ouders. Kunst & Kids Café - Ranja en Rosé

Kunst & Kids Café - Ranja en Rosé

Kunst & Kids Café - Ranja en Rosé

Doe mee met een kunstles

Vooral voor de kids is dit een heerlijke plek. Je kunt hier spelen, ontdekken en genieten. En dat zowel binnen in een kindvriendelijke ruimte (in de middag zit een NSO in deze ruimte) als buiten in een fijne ontdektuin met klimrek en water. Maar het belangrijkste is dat hier ook elke dag een kunstles wordt gegeven. Zo kun je komende weken deelnemen aan Beeldende Kunst voor kinderen van 2 jaar of Peuteryoga. Maar ook komen er vanaf begin oktober workshops Muziek op schoot of Peutertheater om te volgen. Een superfijne combinatie dus; Kunst voor de kids en Café voor jou.

Kunst & Kids Café - Ranja en Rosé

Kunst & Kids Café - Ranja en Rosé

Praktisch

Het Kunst & Kids Café is geopend op dinsdag tot en met vrijdag van half 9 tot 11.30 uur (woensdag en vrijdag) of 13.30 uur (dinsdag en donderdag). Je vindt het Café in de Acaciastraat 182 in Den Haag. Ondanks dat het Kunst & Kids Café een non-profit initiatief is en dus geen winst wil maken, willen ze ook geen verlies draaien. Daarom is de entreeprijs €2,50 en wordt er soms ook wat gerekend voor de kunstlesjes. En het is fijn als je je van te voren opgeeft, maar het hoeft niet. Alle info over het Café vind je op deze website.

Kunst & Kids Café - Ranja en Rosé

Deze tip is objectief gekozen. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding. 

Delen:


Bekijk op kaart

Kunst voor de kids en koffie voor jou in het Kunst & Kids Café

Acaciastraat 182, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart