Circus! Acrobaten, sterke vrouwen en ‘wilde dieren’ – 10/ 11 nov. (Scheveningen)

Door Willemijn – Het fenomeen ‘pop-up winkel’ ken je vast wel: een winkel die tijdelijk ergens neerstrijkt – vaak met een bijzonder aanbod – en dan na enkele weken weer verdwijnt. Dat zijn vaak de leukste shops, omdat ze er maar even zijn en iets bijzonders bieden. De komende maand gaat het Zuiderstrandtheater iets vergelijkbaars doen: een ‘pop-up theater’! In november nemen Zuiderstrandtheater en Feest aan Zee de Lourdeskerk in Scheveningen over en toveren deze verrassende locatie om tot een waar theater. Dit alles onder de naam ‘Club Lourdes aan Zee’. Graag breng ik één van de voorstellingen van ‘Club Lourdes’ onder jullie aandacht: ‘Plus Haut’ van het Franse gezelschap ‘Barolosolo‘.

Lourdeskerk_Scheveningen_fotograaf_Arnaud_Roelofsz lowres

Acrobaten, sterke vrouw, wilde dieren, en meer

Circus Compagnie Barolosolo is een Franse circusgezelschap. Al meer dan 10 jaar maken ze de meest betoverende circusvoorstellingen. Ze touren de hele wereld over en verwonderen jong én oud. In de Lourdeskerk spelen ze op zaterdag 10 en zondag 11 november de voorstelling ‘Plus Haut’. In deze grappige, kolderieke en spannende voorstelling beleef je de verhalen van Meneer Loyal met zijn acrobaten, sterke vrouw, wilde dieren, mannenorkest en zelfs een pauze vol met popcorn!

Plus_Haut_cowboy

Praktisch

De voorstelling Plus Haut kent een adviesleeftijd van (circa) 7 jaar. Zaterdag 10 november wordt deze in de vroege avond gespeeld om 19 uur. Zondag 11 november is het een matinee voorstelling om 14.30 uur. Kaarten reserveer je hier.

Plus_Haut_leeuw

Deze tip is objectief gekozen. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld.

Delen:


Bekijk op kaart

Circus! Acrobaten, sterke vrouwen en ‘wilde dieren’ – 10/ 11 nov. (Scheveningen)

Lourdeskerk Scheveningen - Theater / Cultureel Centrum / Spiritueel Centrum, 2e Messstraat, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart