Bowlen én bitterballen met de kids – bij het vernieuwde Lucky’s Bowling (Zoetermeer)

Uitjes

Door Willemijn – Net na de zomer opende Dekker Sport Zoetermeer – na een grondige verbouwing en renovatie – zijn vernieuwde bowlingcentrum: Lucky’s Bowling Zoetermeer. Het resultaat mag er zijn: een sfeervol en prachtig gedecoreerd modern bowlingcentrum. Hier ga je niet alleen naar toe voor een leuk spelletje bowlen; maar geniet je vooral ook van een actief en ontspannen avondje uit met vrienden. Ik ging er een balletje gooien en zag dat mijn kids genoten!

Sfeervolle baan

Deze vernieuwde bowling baan – genaamd ‘Lucky’s Bowling’ – bevindt zich op het activiteitencomplex Dekker Sport. Hier vind je een divers aanbod van sportieve mogelijkheden (tennis; squash) ontspanning (bowlen; pool & snooker) en diverse horecamogelijkheden (van chque tot praktisch na het sporten). De vernieuwde bowlingbaan wordt omschreven als een designbowlingbaan. En dat klopt. Er is gekozen voor mooie donkere kleuren; veel hout op en rond de baan en een futuristische skyline van wolkenkrabbers als achtergrond.  Er zijn 16 banen; gegroepeerd per twee. Elk baan heeft een grote mooi lederen zitbank met salontafel, wat zorgt voor een gemoedelijke huiselijke sfeer.

Kindvriendelijk bowlen

Bowlen bij Lucky’s Bowlen is leuk voor het hele gezin. De banen zijn uitermate geschikt voor een middagje bowlen met kids. Allereerst zijn er (mooie!) bowlingschoenen in allerlei kindermaten. Kids lopen dus niet in véél te grote schoenen van volwassenen, maar kunnen zelf een paar bowlingschoenen in hun eigen maat aan. Ook op de baan is rekening gehouden met kinderen. De banen worden aangestuurd met een i-pad. Dit gaat verbluffend eenvoudig en intuïtief. Een laatste plus is dat je – voor bijvoorbeeld je kinderen  – met één druk op de knop een werphekje links en rechts van de baan doet opstijgen; waardoor kinderen altijd raak gooien. De bowlingbal kan simpelweg de goot niet in. En wat betreft die ballen: er zijn ook (groene) kinderbowlingballen, met een aangenaam gewicht. Voor de echte kleintjes is er een ‘werp-rek’: hier leg je een bowlingbal op, waarna je deze rustig de goede kant op kunt sturen. Handig voor peuters en mensen in een rolstoel. Mijn kids en ik genoten van onze middag bowlen. Onze geslaagde middag bij Lucky’s Bowling sloten we extra feestelijk af met een portie bowling- eh.. bitterballen.

Ranja en Rosé werd uitgenodigd om een keer te komen bowlen; maar betaalde alle hapjes en drankjes zélf. Voor dezed posting ontvangen we geen geld.

Delen:


Bekijk op kaart

Bowlen én bitterballen met de kids – bij het vernieuwde Lucky’s Bowling (Zoetermeer)

Scheglaan 12, Zoetermeer, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart