De ‘Amsterdam Magic Show’ in Den Haag – Ongelofelijke trucs op een verrassende locatie … Huh

Uitjes

Door Willemijn – Het fenomeen ‘pop-up winkel’ ken je vast wel: een winkel die tijdelijk ergens neerstrijkt – vaak met een bijzonder aanbod – en dan na enkele weken weer verdwijnt. Dat zijn vaak de leukste shops, omdat ze er maar even zijn en iets bijzonders bieden. De komende maand gaat het Zuiderstrandtheater iets vergelijkbaars doen: een ‘pop-up theater’… Vanaf komend weekend, zaterdag 19 oktober tot en met medio november is de Lourdeskerk op Scheveningen het toneel van ‘Club Lourdes aan Zee‘. En dat wordt leuk!

Een kerk als theater

Ja, je hoort het goed: er wordt een kerk (!) omgebouwd tot een tijdelijk theater. Dit is de tweede keer dat het Zuiderstrandtheater dit doet. Ik was er vorig jaar en was onder de indruk van het succes van deze transformatie. De Lourdeskerk was toen omgetoverd tot een een hip, intiem en bovenal bijzonder sfeervol theater. En over toveren gesproken: één van de eerste voorstellingen tijdens Club Lourdes aan Zee  is meteen een topper: de Amsterdam Magic Show. Amsterdamse magie, gewoon hier op Scheveningen.

Lourdeskerk_Scheveningen_fotograaf_Arnaud_Roelofsz lowres

Amsterdam Magic Show at the Sea

Tijdens de ‘Magic Show at the Sea‘ ga je kennismaken met de magiërs van de Amsterdam Magic Show. Een avond vol gedachten lezen, interactie, humor en magie door de goochelaars van de Amsterdam Magic Show. De goochelaars verrassen je met kleine en grotere trucs en illusies. Zowel op het podium wat verder weg van je, als ook vlak voor je op maar enkele centimeters afstand. Vooral dat laatste maakt, dat je af en toe behoorlijk verbaast zult zijn. Je ‘staat er met je neus op’ en toch zie je niet hoe dit onmogelijke toch kan?! Magic at the Sea is gebaseerd op de prijswinnende show ‘Things that make you go huh‘. Een show geschikt voor de hele familie. Dus ook voor kinderen (8+ jaar).

Club Lourdes aan Zee biedt nog meer

Tijdens Club Lourdes zie je nog  meer leuke voorstellingen. Zo kun je tijdens festival de Betovering bijvoorbeeld ook naar Camouflage (5+), een vrolijk, absurde familievoorstelling gevuld met verrassingen en spectaculaire circustrucs. Dit is op woensdag 23 oktober (herfstvakantie). Of wat dacht je van SSST (3+) een voorstelling voor kleuters en peuters (vrijdag 25 oktober). Daarover deze week meer op Ranja en Rosé.

Fotocredit: Camouflage/ Zuiderstrandtheater

Praktisch

De voorstelling ‘Magic at the Sea‘ is op dinsdag 22 oktober in de Lourdeskerk en kent een adviesleeftijd van (circa) 8 jaar. Maar maak natuurlijk een inschatting voor je eigen kind en let daarbij ook op het tijdstip van de voorstelling: de show start om 20.30 uur. Vanaf 19.00 uur start het voorprogramma. Veel plezier en laat je verrassen bij Club Lourdes aan Zee.

 

Delen:


Bekijk op kaart

De ‘Amsterdam Magic Show’ in Den Haag – Ongelofelijke trucs op een verrassende locatie … Huh

Lourdeskerk Scheveningen - Theater / Cultureel Centrum / Spiritueel Centrum, 2e Messstraat, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart