Moederdag WINACTIE: win een overnachting voor 4p. in Buitenhotel ‘De Vreemde Vogel’

Uitjes

Door Willemijn – Vandaag is het natuurlijk Moederdag. Dé dag om moeders eens lekker te verwennen. Wat is er nu leuker dan een nachtje logeren – met het hele gezin – in misschien wel het leukste ‘buitenhotel’ van Nederland: De Vreemde Vogel, in Vlaardingen. Ranja en Rosé mag één van haar volgers blij maken met een overnachting voor het hele gezin (maximaal 4 personen) in dit ontzettend leuke,  kindvriendelijke en bijzondere buitenhotel.

De Vreemde Vogel: buitenzinnig leuk!

De Vreemde Vogel in Vlaardingen is een buitenhotel: een ‘hotel’ met tien vreemde, grappige, mooie maar bovenal bijzondere kamers. Je kunt bijvoorbeeld slapen in een levensgroot écht vogelhuis, een caravan op pootjes (‘De struisvogel), of in de ‘ijzeren vogel’ van Wicked Wings. Alle tien de kamers liggen – los van elkaar – verspreid over een mooi groene en kindvriendelijke omgeving. Op het landgoed is een leuke speeltuin, er lopen diverse kinderboerderij-dieren rond, er is een (aangrenzend) klauterpad én er is een heerlijk tuincafé (waarover zo direct meer). Bij de Vreemde Vogel hangt een ongedwongen relaxte sfeer. Wij gingen er logeren en genoten ontzettend van deze buitengewoon mooie omgeving en onze grappige kamer: we sliepen in een ‘brandweerkazerne’ (de Vuurvogel). Mijn kids vonden het ge-wel-dig. Lees hier onze review.

Heerlijk Tuincafé

Deze meivakantie ben ik weer bij de Vreemde Vogel geweest. Nu niet voor een overnachting, maar voor een lunch bij het bijbehorende Tuincafé. Hier zit je lekker aan het water terwijl je kunt genieten van diverse heerlijkheden van De Vreemde Vogel, waaronder een eigen biertje, het ‘Pluimpje’…. De kids spelen ondertussen in de speeltuin (andere kant van het water), of knutselen – elke zondagmiddag van 12-15 uur, aan de knutseltafel een vogel in elkaar. Een heerlijke plek om met het gezin, of met een vriendin te genieten.

Winactie: win een overnachting voor 4 personen

Wil je jouw moeder, echtgenoot, gezin, of misschien wel gewoon jezelf of iemand in je omgeving, verrassen met een gratis overnachting bij Buitenhotel De Vreemde Vogel in Vlaardingen? Dat kan! Om te winnen:

  1. Like je Ranja en Rosé op Facebook; en
  2. Vertel je ons onder de Facebookposting van zondag 13 mei, waarom jij wel eens naar de Vreemde Vogel wilt.

Deze actie loopt tot en met woensdag 16 mei 2018. Voor de actie gelden de volgende voorwaarden:

  • Je wint een overnachting voor maximaal 4 personen. Gekozen datum in overleg met de Vreemde Vogel; op basis van beschikbaarheid.
  • De prijs is inclusief ontbijt en toeristenbelasting; alles inclusief dus
  • De prijs is geldig tot 31 december 2018, daana vervalt deze.
  • Niet inwisselbaar tegen geld.

Wil je nú al een overnachting reserveren voor jou eigen gezin? Neem dan contact op met De Vreemde Vogel.

Ranja en Rosé ontvangt voor deze posting geen geld of vergoeding. We hebben de overnachting en het bezoek aan het tuincafé zelf betaald. 

Delen:


Bekijk op kaart

Moederdag WINACTIE: win een overnachting voor 4p. in Buitenhotel ‘De Vreemde Vogel’

De Vreemde Vogel, Van Baerlestraat, Vlaardingen, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart