Nieuw: ‘Het Apenbos’ (Vogelwijk) – en 10 andere top speeltuinen

Uitjes

Door Eelke – Laatst kwam ik tijdens mijn wekelijkse hardlooprondje in de buurt een voor mij onbekende speeltuin tegen. Een mooie nieuwe speeltuin vol met allerlei nieuwe klim en klauter speeltoestellen. Die moeten mijn eigen ‘speeltuin-experts’ eens aan een nader ‘onderzoek’ onderwerpen. Dus stapten we dit weekend op de fiets om deze speeltuin te gaan ontdekken!

Mooi gesitueerd in de Bosjes van Poot

‘Het Apenbos’ (niet te verwarren met ‘het Monkeybos‘ in Meijendel Wassenaar) ligt middenin in de Vogelwijk. Een half jaar geleden is deze nu speeltuin volledig vernieuwd. En met succes! De kinderen van de naastgelegen school en scoutingroep hebben meegedacht over de invulling van deze speelplek. En dus vind je er schommels, een kabelbaan en een mega klimrek. Ook zijn er kleine goaltjes gemaakt, zodat je lekker kunt voetballen. Alle toestellen zijn gemaakt van natuurlijke materialen, wat mooi past binnen de Bosjes van Poot. Mijn kinderen zijn direct enthousiast en rennen van kabelbaan naar duoschommel, om vervolgens weer een spannend parcours op het klimrek te lopen. Deze speeltuin kunnen we wat ons betreft direct op ons favorietenlijstje bijschrijven.

Top 10 speeltuinen Den Haag e.o.

De komende dagen wordt het lekker weer om naar buiten te gaan. Wil jij weten waar je kids in Den Haag (en omgeving) lekker kunt laten spelen? Bekijk dan het lijstje met onze Ranja en Rosé top-10 superspeeltuinen in Den Haag. Ze bieden allemaal veel vermaak; liggen mooi en kosten (op één na) vanzelfsprekend niets. Heerlijke Ranja en Rosé locaties. Veel plezier!

Deze tip is objectief gekozen. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding.

 

Delen:


Bekijk op kaart

Nieuw: ‘Het Apenbos’ (Vogelwijk) – en 10 andere top speeltuinen

Scoutinggroep Be Pals Prinses Juliana, Laan van Poot, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart