Omniversum – een overweldigende filmervaring

Omniversum
Uitjes

Afgelopen woensdag ben ik met mijn oudste zoon van 5 jaar naar de film ‘Giant Whales’ in het Omniversum geweest. Hij is nogal een natuur- en natuurfilmliefhebber, dus een mooie film op zo’n groot scherm was voor hem en mijzelf écht een uitje. Het grote scherm, het geluid en het gevoel dat je soms zelf tussen de bultruggen zwemt was prachtig, maar bij vlagen voor ons allebei ook misschien iets te indrukwekkend en heel spannend.

Omniversum entree Omniversum koepel

Koepelscherm

Het Omniversum – direct gelegen naast het Museon, het Gemeentemuseum en  Brasserie Berlage  – is geen gewone bioscoop. Het is een ‘grootbeeld’ filmtheater. Alle films worden getoond op een gigantisch koepelscherm. Hierdoor zie je als bezoeker overal om je heen beeld. Een spectaculaire ervaring! Ook draaien in het Omniversum de mooiste, ‘tijdloze’,  documentaire-achtige films. Ze gaan vaak over de natuur (‘Dinosaurs, ‘Panda’s’, etc.), over bijvoorbeeld spectaculaire landschappen (‘National Parks’ of ‘Serengeti’, etc.) of over het heelal en de ruimte. Leuk en leerzaam voor kids én ouders. Bovendien duren ze bijna altijd circa een uur, een leuke lengte voor kinderen. Dat maakt het Omniversum, met zo’n overweldigende filmervaring, een écht uitje.

Omniversum

Jij kunt kaarten winnen

Wil jij ook genieten van een mooie film in het Omniversum?  Dat kan! Want Ranja en Rosé mag 2 sets van 2 toegangskaarten weggeven voor een voorstelling naar keuze.

Hoe kun je de gratis kaarten winnen?

  1. Like de Ranja en Rosé facebookpagina
  2. Laat onder de facebookpost weten dat je meedoet met de actie.

We vinden het natuurlijk ook altijd fijn als je de post leuk vindt of deelt op je eigen tijdlijn.

Deze actie loopt tot en met zaterdag 14 januari. Je kunt de kaarten in januari en februari gebruiken voor een voorstelling naar keuze. Je moet wel van de voren aangeven welke voorstelling je wilt gaan bezoeken.

Wil je alvast zien welke voorstelling je uit kunt kiezen? Ga dan naar de website van het Omniversum.

Delen:


Bekijk op kaart

Omniversum – een overweldigende filmervaring

Omniversum, President Kennedylaan, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart